StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Це не прогулянка чи кураж": Тополя зізнався, чи готовий повернутися на фронт

26 лютого 2024, 14:36
Лідер Антитіл поділився важкими спогадами про "нуль".
Тарас Тополя
Тарас Тополя розповів, чи повернеться на фронт / колаж: Главред, фото: instagram.com/tarastopolia

Український гурт Антитіла разом з вокалістом Тарасом Тополею у лютому 2022 року спершу записалися в ТРО, потім понад півроку провели на фронті. Їх демобілізував особистим наказом колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

Зараз, після повернення з фронту до активної концертної діяльності, Тополя зізнається, що не володіє тими особистісними якостями, які могли б йому зберігати холодний розум на війні. Проте на питання про те, чи готовий він повернутися туди, у співака лише одна рішуча і категорична відповідь.

Нею Тополя поділився під час інтерв'ю для шоу Ближче до зірок. Лідер Антитіл підкреслив, що війна - це страшно, боляче, виснажливо, але і він, і його команда пам'ятають, що таке борг честі.

відео дня

"Ми провели на фронті більш як сім місяців. Фронт - це не прогулянка, чи якийсь кураж. Це піт, кров, сльози, біль, втрата побратимів, поранення, бруд, матюки, перемоги й поразки. У мене немає того характеру, щоб я хотів добровільно туди повернутися. А якщо нас назад відкомандирує на передову новий очільник генерального штабу пан Сирський, то ми скажемо "так", і вирушимо на нуль. Ми військовослужбовцями були й залишаємося ними", - підкреслив Тарас Тополя.

Хто такий Тарас Тополя?

Тарас Тополя-український співак, соліст і лідер поп-рок-гурту Антитіла, з яким випустив 7 альбомів. У лютому 2022 року записався до ТРО, служив у ЗСУ в якості парамедика протягом 7 місяців.

Раніше танцюрист-воїн Дмитро Дікусар жорстко висловився про війну і зізнався у своїх головних розчаруваннях, з якими йому довелося зустрітися за два роки на фронті.

Також популярний український співак, а нині-захисник Віталій Козловський приголомшив фанатів фото зі своєї служби в ЗСУ. За останні півроку життя артиста сильно змінилося.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти