StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ще одна вродлива українка: Налчаджиоглу засвітився на фото з новою дівчиною.

25 серпня 2024, 13:28
4038
Мурат Налчаджиоглу не витрачає час даремно, і вже заводить нові приємні знайомства.
Мурат Налчаджиоглу
Мурат Налчаджиоглу новини - Налчаджиоглу з'явився в компанії нової дівчини / колаж: Главред, фото: instagram.com/muratnalca

За спиною 47-річного турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу два невдалих шлюби - зі співачкою-зрадницею Ані Лорак і з українською візажисткою Лілією Реус. Крім того, в липні закінчилися його піврічні стосунки з моделлю Анастасією Фоксі.

Розходилася пара зі скандалом, від якого Мурат, утім, дуже швидко оговтався. І, схоже, готовий шукати нове кохання - у його блозі в Instagram з'явилося фото з дівчиною.

На знімку пара разом відпочиває на весіллі спільних друзів. Налчаджиоглу в кадрі щасливо посміхається і обіймає супутницю за плечі.

відео дня

Дівчиною, яка засвітилася на знімку поруч із Муратом Налчаджиоглу, виявилася Катерина Жукова - український фотограф і організатор заходів. Зараз вона живе в Парижі, де активно розвиває свій бізнес.

Наразі невідомо, які саме стосунки пов'язують Жукову і Налчаджиоглу.

Мурат Налчаджиоглу з друзями
Мурат Налчаджиоглу новини - Налчаджиоглу з'явився в компанії нової дівчини / instagram.com/muratnalca

Хто такий Мурат Налчаджиоглу?

Мурат Налчаджиоглу - турецький бізнесмен. Колишній чоловік співачки Ані Лорак (2009-2019), батько її єдиної доньки Софії (2011). Живе на дві країни - Україну і Туреччину.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше наречений олімпійської чемпіонки зі стрибків у висоту Ярослави Магучіх, легкоатлет Назар Степанов, зізнався, чому не одружується зі спортсменкою, якій освідчився майже рік тому.

Також українська ведуча Лідія Таран вперше за довгий час повернулася в Україну, і показала, який вигляд має зараз. Крім того вона поділилася знімками із зустрічі з близькою подругою - ведучою Марічкою Падалко.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти