StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Епатажна перша леді Аргентини: хто така Фатіма Флорес - дівчина Хав'єра Мілея

27 листопада 2023, 02:00
2246
Президент Мілей знайшов партнера під стать собі - пишногруда Флорес яскраво сяє поруч з політиком.
Хав'єр Мілей, Фатіма Флорес
З ким зустрічається президент Аргентини Хав'єр Мілей / колаж: Главред, фото: instagram.com/soyfatimaflorez, instagram.com/javiermilei

20 листопада Аргентина отримала нового президента - Хав'єра Мілея. Політичний діяч - особистість з усіх боків незвичайна: він перший президент-лібертаріанець у світовій історії, встиг написати безліч книг з економіки, займався викладацькою діяльністю, був воротарем футбольного клубу "Чакаріта Хуніорс", співав у кавер-гурті на The Rolling Stones. І це лише вершина айсберга.

Що ж стосується особистого життя 53-річного Мілея, то він ніколи не був одружений, вірить у вільне кохання і називає себе гуру тантричного сексу. У своїй передвиборчій кампанії майбутній президент Аргентини стверджував, що в разі перемоги він призначить першою леді свою сестру Карину. Втім, велика ймовірність, що він може змінити своє рішення.

Всупереч вільним поглядам Мілея, у нього все ж є постійний партнер - аргентинська акторка, пародистка і співачка Фатіма Флорес. Пара оголосила про свої стосунки в серпні 2023 року.

відео дня

До Хав'єра Мілея 42-річна Флорес була 22 роки одружена зі своїм адміністратором Норберто Маркосом Беренштайном. Дітей не має.

Фатіма Флорес має яскраву зовнішність і є популярною медіафігурою на аргентинському телебаченні - гідна пара для екксцентричного політика, який всерйоз задумав перевернути світ з ніг на голову.

Фатіма Флорес
Фатіма Флорес - дівчина Хав'єра Мілея / колаж: Главред, фото: instagram.com/soyfatimaflorez

Раніше дружина британського політичного діяча Бориса Джонсона похвалилася чудовою фігурою в бікіні - Керрі Саймондс народила третю дитину лише 4 місяці тому.

Також американський актор і плейбой Леонардо Ді Капріо шокував зізнанням про Шерон Стоун та вплив зірки Голлівуду на його надуспішну кар'єру.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти