StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Елтон Джон майже осліп - що сталося

4 вересня 2024, 12:38
296
Елтон Джон подякував лікарям і медперсоналу, які допомагають йому впоратися з інфекцією.
Елтон Джон
Елтон Джон серйозно хворий / колаж: Главред, фото: instagram.com/eltonjohn/

Британський легендарний співак Елтон Джон частково втратив зір через важку очну інфекцію.

На своїй сторінці в соцмережах артист розповів, що зараз відновлюється і почувається позитивно.

відео дня

"Протягом літа я боровся з важкою очною інфекцією, яка, на жаль, залишила мене з обмеженим зором на одне око. Я одужаю, але це дуже повільний процес, і пройде деякий час, перш ніж зір повернеться до ураженого ока. Я дуже вдячний чудовій команді лікарів і медсестер, а також моїй сім'ї, яка так добре дбала про мене в останні кілька тижнів. Я спокійно провів літо, відновлюючись удома, і почуваюся позитивно щодо прогресу, якого я досяг у своєму лікуванні та відновленні. ", - написав співак.

Хто такий Елтон Джон?

Елтон Джон - британський рок-музикант, володар п'яти премій "Греммі", командор Ордена Британської імперії. У своїй творчості Елтон Джон еволюціонував від рок-н-ролу через психоделічний рок, пізніше софт-рок до докору.
Відомо, що Елтон Джон - бісексуал, про що він повідомив в інтерв'ю журналу Rolling Stone 1976 року. У 1984 році він одружився з Ренет Бауеле, проте через три роки розлучився, а з 1993 постійним партнером Елтона Джона є продюсер Девід Ферніш. У 2014 році вони уклали шлюб.

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, співачка Алла Пугачова відсвяткувала День знань із друзями та дітьми в одному з ресторанів Юрмали. Артистка провела час із близькими, і шанувальники звернули увагу, що Пугачова не повернулася до Ізраїлю, куди поїхала жити ще 2022 року. Мабуть, її діти Гаррі та Ліза почнуть навчальний рік у Латвії.

А також зрадницяТодоренко залишилася одна у свій день народження. Російський співак-путініст Влад Топалов подарував їй квиток на концерт Джастіна Тімберлейка в Парижі, але не поїхав із нею.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти