StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Джонсонюк знову з нами: колишній прем'єр Великобританії похвалився вишиванкою

31 серпня 2023, 18:24
934
Борис Джонсон у вбранні з традиційними українськими орнаментами підтримав наших дизайнерів.
Борис Джонсон, Володимир Зеленський
Борис Джонсон з'явився у вишиванці від українського бренду / колаж: Главред, фото: instagram.com/borisjohnsonuk

Британський державний діяч і колишній прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон під час повномасштабної війни в Україні був одним з перших політиків, який висловив свою беззастережну підтримку нашій країні.

Прихильність Джонсона і робота над підвищенням обізнаності про трагедію, яка розгорнулася на українських територіях, продовжилися, навіть після того, як він склав з себе повноваження прем'єр-міністра. У своїх особистих блогах в соціальних мережах і в колонці в популярному виданні Daily Mail, яку він веде з червня 2023 року, державний діяч регулярно висвітлює проблеми України.

Не забуває він і про приємні речі - на День незалежності він привітав відважних українок і українців з важливим святом. А нещодавно і зовсім з'явився у вишиванці з синьо-жовтим орнаментом.

відео дня

Традиційну українську сорочку з вишитою на ній кольорами державного прапора картою України біля серця йому подарував український бренд Damirli. Фотографія з Борисом Джоносоном у вишиванці з'явилася на їхній сторінці в Instagram.

Раніше вишиванки від Damirli одягали президент України Владиир Зеленський на святкування Дня незалежності, та український боксер Олександр Усик перед його легендарним боєм з британцем Деніелом Дюбуа.

Борис Джонсон
Борис Джонсон з'явився у вишиванці від українського бренду / instagram.com/damirli_official

Раньше голлівудські зірки вразили знанням української мови - на честь Дня Незалежності Лев Шрайбер, Кетрін Винник, Марк Стронг, Міша Коллінз та ін. прочитали вірш відомого українського поета.

Також голлівудський актор і режисер Шон Пенн представив трейлер фільму про Україну. У документалці з гучною назвою показані кадри подій 2013-2014 років, повномасштабної війни та її наслідків.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти