StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дві дівчини, одна доля: як зараз виглядає акторка, яка зіграла Зіту і Гіту в однойменному фільмі

25 квітня 2023, 12:44
Складна драматична роль Хемі Маліні дісталася в 24 роки, та подарувала їй кохання і всенародне визнання.
Зіта і Гіта
Хема Маліні зіграла головну роль у фільмі "Зіта і Гіта" (1972) / imdb.com

Найкасовіший фільм Індії 1972 року - фільм "Зіта і Гіта" режисера Рамена Сіпі. Чотири роки по тому його показали на території СРСР, і химерний сюжет про близнюків, розділених при народженні, щедро приправлений індійським колоритом, танцями і яскравими фарбами, моментально зайняв особливе місце в серцях глядачів.

Багата пара під покровом ночі поспішає в місто - у жінки почалися перейми. Однак доїхати до лікарні вони не встигають, і вона народжує в хатині, де їй допомагає циганка. На ранок з'ясовується що жінка народила близнюків - одна дівчинка, Зіта, поїхала з ними, а іншу, Гіту, циганка сховала, та виховала, як власну доньку.

Зіта росте доброю і лагідною, хоч і гостею у власному багатому будинку: її батьки померли, а вона хоч і є багатою спадкоємицею, але не може розпоряджатися грошима до свого заміжжя. До тих пір її опікуном стає злісна тітонька, яка тримає Зіту за прислугу, а сама купається в розкоші. Гарне життя невідоме і Гіті. Правда, з іншої причини - на життя вона заробляє цирковими виставами зі своїми друзями, що також далеко від амбіцій гордої і впевненої в собі дівчини. Волею долі вони міняються місцями, а в кінці глядача чекає неодмінний хеппі-енд з весіллям, піснями і танцями.

відео дня

Складну подвійну роль у фільмі "Зіта і Гіта" зіграла молода індійська акторка та танцівниця Хема Маліні, яка до того моменту вже стала популярною завдяки досконалому володінню традиційними індійськими театральними танцями, якими вона навчалася у гуру.

Хема Маліні
Хема Маліні у фільмі "Зіта і Гіта" (1972) / imdb.com

"Зіту і Гіту" можна вважати лише початком дивовижної і строкатої кар'єри Хеми Маліні - це був всього її 12 фільм з більш ніж 160, в яких вона знялася, як акторка. З них в 35 вона знялася з Дхармендрою (в тому числі і "Зіта і Гіта" - там він зіграв Раку, друга Гіти і коханого Зіти) - індійським актором, який в майбутньому став її чоловіком.

Крім акторської діяльності Маліні займається і продюсуванням фільмів. Вона заснувала власну компанію "Hema Malini creations". Також артистка захоплюється політикою, і є депутатом парламенту Індії від Індійської народної партії. Зараз Хемі 74 роки. Вона все ще раніше танцює, все ще знімається в кіно, і купається в суспільному визнанні.

Хема Маліні
Як Хема Маліні з "Зіти і Гіти" виглядає зараз / instagram.com/dreamgirlhemamalini

Раніше Главред розповідав, яка доля спіткала і як сильно змінилася Люсі Лоулесс, яка зіграла легендарну Ксену - принцесу воїнів в однойменному серіалі кінця дев'яностих.

Хоча більш несподіване перетворення відбулося все ж з Мелісою Джоан Харт - з юної відьми Сабріни з серіалу "Сабріна - маленька відьма" вона перетворилася на зрілу жінку, в якій все рідше і рідше впізнають ту саму дівчину з магією і чарівним котом Салемом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти