StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Двічі в одну річку: Дженніфер Еністон спіймали на побаченні з колишнім чоловіком

25 квітня 2023, 17:42оновлено 26 квітня 2023, 20:36
"Рейчел Грін" так і залишилася самотньою, і після неї у Теру не було серйозних стосунків.
Дженніфер Еністон, Джастін Теру
Дженніфер Еністон та Джастін Теру були помічені на побаченні / ua.depositphotos.com

Одна з найбільш високооплачуваних акторок Голлівуду, зірка культового серіалу Друзі і одна з найкрасивіших жінок за версією журналів People, Cosmopolitan і Esquire Дженніфер Еністон, на жаль, до своїх 54 років так і не змогла знайти своє особисте щастя.

З 2000 по 2005 роки вона була одружена з американським актором Бредом Піттом, в 2011 році познайомилася з актором Джастіном Теру, але і з ним шлюб закінчився розлученням в 2018-му. У пресі тоді ходило безліч чуток про те, чому ж вони розлучилися - через зради Теру, через нездатність Еністон зачати дитину, через ревнощі до колишнього чоловіка акторки або небажання вити сімейне гніздечко в Нью-Йорку замість Лос-Анджелеса.

Як би там не було, обидва з колишнього подружжя в один голос твердять, що розлучилися без драми і хорошими друзями. Після розставання вони не були помічені в нових гучних романах. І папараці, схоже, знайшли для цього вагому причину.

відео дня

Днями Джастін і Дженніфер були помічені на романтичному побаченні в одному з нью-йоркських ресторанів. Знімки миттєво розлетілися по фанатським сторінкам пари в Instagram.

Як видно на фото, зустріч колишнього подружжя була вкрай теплою - Теру і Еністон обнялися при зустрічі, а актор підніс екскоханій троянду на довгій ніжці. Чи варто сприймати це, як натяк на возз'єднання, або просто зустріч двох старих друзів, актори поки коментувати відмовляються.

Дивіться свіжі фото Дженніфер Еністон та її колишнього чоловіка Джастіна Теру на побаченні:

Раніше американська акторка і співачка Елісон Портер, яка стала відомою завдяки головній ролі у фільмі "Кучерявка Сью" (1991), вийшла заміж за друга дитинства, весілля з яким вважає своєю долею.

Також стала відомою ймовірна стать другої дитини співачки Ріанни, яка приголомшила фанатів новиною про вагітність - папараці зловили артистку за покупками для майбутнього малюка.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти