StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дорофєєва виступила з дівчинкою, пораненою снарядом

11 червня 2022, 23:29
Дівчинка була поранена металевим уламком, який залишався в її скроні протягом декількох тижнів.
Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва заспівала з дівчинкою/ instagram.com/nadyadorofeeva/

Співачка Надя Дорофєєва виконала мрію 13-річної Софії Іванової. Разом з дівчинкою артистка виконала свій новий трек "Думи мої" на благодійному футбольному матчі Л'успіталет — Динамо в Іспанії.

Нещодавно Софія отримала поранення при обстрілі російськими окупантами Миколаївщини. Дівчинка була поранена металевим уламком, який залишався в її скроні протягом декількох тижнів.

На сторінці в Instagram артистка опублікувала відео з Софією на стадіоні і зазначила, що юна українка — неймовірний приклад сили.

відео дня

читайте такожПередбачувана кохана Володимира Дантеса розкрила причину розлучення з "коханцем" Дорофєєвої

"У мене був особливий виступ — виступ поруч з дуже сильною дівчинкою, якій всього 13 років і нещодавно під час обстрілів рідного дому в Миколаївській області була поранена металевим уламком, який залишався в її скроні впродовж декількох тижнів. Софійка-неймовірний приклад сили і бажання жити мирне прекрасне життя, щодня розвиватися, не втрачаючи ні дня і цінуючи кожну мить. Для мене честь стати частиною її мрії і виступити разом на благодійному матчі Динамо U16 В Іспанії. Спасибі тобі, Соня! - написала Дорофєєва.

Нагадаємо, раніше українська дизайнерка і рестораторка Даша Кацуріна, якій приписують роман з Володимиром Дантесом, розповівши, чому розлучилася зі своїм чоловіком - Михайлом Кацуріним.

Як тільки стало відомо про розлучення Дантеса і Дорофєєвої, про розставання повідомили і Кацуріни. Пара рестораторів не коментувала причини розлучення, а ЗМІ стали ходити жарти про те, що молоді люди просто помінялися партнерами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти