StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дочка російської актриси збирає гроші на ЗСУ

2 вересня 2022, 22:53
Зіркова мама ніяк не прокоментувала цю заяву, як і чутки про те, що дочка дійсно допомагає українській армії.
Дочка російської актриси збирає гроші на ЗСУ
Рената Литвинова з дочкою Уляною. Фото spletnik.ru

Один з російських телеграм-каналів дізнався про те, що дочка російської актриси Ренати Литвинової збирає гроші для того, щоб допомогти українській армії, яка героїчно бореться з російською армією, що вбивають мирних українців.

Як повідомив Телеграм-канал "не Малахов", актриса Рената Литвинова зараз живе в Європі, а з нею живе її дочка Уляна Добровська. "У Європі Уляна Добровська живе на гроші свого багатого тата. Батько дівчини-топ-менеджер у великій російській держкомпанії", - повідомляє канал.

відео дня

Вони також повідомили, що дівчинка донатить на ЗСУ. "Очевидно, що Уляна виступає проти спеціальної військової операції, так як переводить гроші українській армії. Зіркова мама ніяк не коментує ініціативу своєї дитини і вважає за краще зберігати мовчання з цього приводу", - повідомляє російський канал.

Нагадаємо, раніше українська співачка Даша Астаф'єва, яка і сама активно зайнялася волонтерством, показала українця, який переклав на допомогу армії величезну суму.

З 24 лютого, коли РФ почала повномасштабне вторгнення на території України, українці згуртувалися і стали допомагати один одному.

Зокрема, вони почали донатити чималі суми для українських захисників і переселенців. Наприклад, Олег Кріт самостійно перевів на допомогу ЗСУ 60 мільйонів доларів і навіть не афішував це.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти