StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Потвора без честі і совісті": експрем'єр хльостко припечатав Повалій за плазування перед Путіним

2 лютого 2023, 12:37
Політик назвав єдине покарання для запроданки Повалій та їй подібних, якого вони заслуговують.
Таїсія Повалій, Арсеній Яценюк
Арсеній Яценюк назвав Таїсію Повалій потворою, на яку потрібно завести кримінальну справу/ instagram.com/tpovaliyofficial, instagram.com/arseniy_yatsenyuk

Співачка-зрадниця Таїсія Повалій перестала приховувати своє справжнє ставлення до України: якщо на початку повномасштабної війни вона намагалася скромно мовчати про свої політичні переконання, то тепер без сорому поливає брудом батьківщину та молиться на путіна.

Вона глибоко розчарувала своїх колег, шанувальників і весь український народ тим, що підтримує пропутінські наративи. В інтерв'ю для Дмитра Гордона колишній прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк висловив свою думку про Повалій, її любов до Путіна та образливі промови про країну, яка зробила її зіркою.

"Мені не моторошно, мені бридко. Вона потвора, от і все. Це не те, що нижче людської гідності, там ніякої гідності немає. Щоб це було нижче, потрібно мати хоч якусь людську гідність. І повірте мені, таких до біса", - заявив політик.

відео дня

Також Яценюк переконаний, що зрадників серед артистів, які під час повномасштабної війни в Україні переметнулися на бік країни-агресора, має чекати реальне покарання - однією забороною на в'їзд та позбавленням нагород і звань тут не відбудешся.

"Це навіть не поліцаї. Це просто якісь потвори в людському образі, які не мають ні честі, ні совісті. Вони вже давно не мають батьківщини, і вони точно за такі речі повинні мати кримінальну справу", - переконаний він.

Раніше Повалій розповіла, чи планує ще заводити дітей у своєму поважному віці, і поскаржилася на згасання інтимного життя зі своїм продюсером, за сумісництвом чоловіком-путіністом Ігорем Ліхутою.

Пізніше українці жахливо обурилися Таїсією Повалій – за те, що та в новорічну ніч розважала жителів країни-агресора легендарним хітом Володимира Івасюка та Софії Ротару "Червона рута".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти