StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чарльз III буде правити недовго: Нострадамус передбачив, хто зійде на престол

15 травня 2023, 18:57
Грунтуючись на тривалості життя британців, преса вважає, що у Чарльза III не буде такого тривалого терміну, як у його матері.
король Чарльз III, принц Гаррі, Меган Маркл
Король Чарльз III, принц Гаррі, Меган Маркл / Колаж Главред, фото instagram / theroyalfamily, ua.depositphotos.com

Відомий астролог і провидець Нострадамус, залишив ряд записаних у своїх працях пророцтв щодо майбутньої монархії, і одне з них в останні дні приписують королю Чарльзу III.

Згідно з пророцтвом Нострадамуса, написаним у 1555 р., "правління Чарльза III буде коротшим, ніж очікувалося", крім того, той самий текст говорить, що "людина, яка не очікувала, зійде на престол", пише Тегга.

Грунтуючись на тривалості життя британців, преса вважає, що у Чарльза III не буде такого тривалого терміну, як у його матері, Єлизавети II, проте "несподіваним королем" може виявитися принц Гаррі, оскільки він не знаходиться в прямій лінії престолонаслідування. Причину цього астролог не назвав.

Книга Маріо Рідінга, що повертається до творчості Нострадамуса, стала бестселером після того, як він передбачив смерть королеви Єлизавети II в 2022 році, але ще невідомо, чи збудуться інші передбачення Нострадамуса.

Коронація Чарльза - що відомо

Нагадаємо, в Лондоні в суботу, 6 травня, відбулася коронація Чарльза III. Урочиста церемонія пройшла у Вестмінстерському абатстві. Вона тривала кілька годин, але історичну подію у Великобританії святкували ще два дні. На церемонії побували лідери держав, урядів, іноземні делегації та посли. Україну на заході представляли перша леді Олена Зеленська та прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Раніше Главред розповідав, що церемонія коронації Чарльза III планувалася коротшою і менш масштабною, ніж була у Єлизавети II в 1953 році. Проте, обійшлася вона в кілька разів дорожче - 250 млн фунтів стерлінгів (150 млн на заходи безпеки і 100 млн на саму церемонію і триденне святкування) в порівнянні з 47 млн фунтів в перерахунку.

Дивіться відео, як пройшла коронація Чарльза:

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти