StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Бред Пітт відповів на образи сина

22 листопада 2023, 14:58оновлено 22 листопада 2023, 16:40
1387
Голлівудський актор по-своєму переживає цю неприємну ситуацію в родині.
Бред Пітт
Бред Пітт переживає через свій невдалий шлюб / https://ua.depositphotos.com/

Скандальні стосунки зіркової голівудської пари Анджеліни Джолі та її колишнього чоловіка Бреда Пітта продовжують "лихоманити" громадськість, а також їхніх спільних дітей.

Днями великий резонанс викликав пост 3-річної давності прийомного сина пари-Пакса. Там він всіляко звинувачує батька і називає його "засранцем". Він також зазначає, як сильно від його дій постраждала їхня сім'я.

У той же час, за інформацією британського таблоїду Sun, найближче оточення 59-річного Пітта назвало ці звинувачення "гнітючою" наклепом.

відео дня

Один з близьких друзів оскароносного актора розповів: "Бред дуже поважає всіх своїх дітей, і мені сумно бачити, як це затягується.

"Прикро бачити, що Бреда зображують як якусь "Погану людину", хоча це далеко не правда. Він вважає за краще зберігати гідне мовчання, і це говорить багато про що", - додав він.

Але інші джерела стверджують, що половина його дітей взагалі його не бачать.

У Бреда та колишньої дружини Анджеліни, 48 років, шестеро дітей: вони усиновили Пакса, Меддокса, якому зараз 22 роки, та Захару, 18 років, а також є біологічні діти Шило, 17 років, та 15-річні близнюки Нокс та Вів'єн.

З тих пір, як злощасний рейс поклав край їхньому гучному шлюбу в шоу-бізнесі, Бред намагається виправити завдану жахливу шкоду.

Нагадаємо, раніше Анджеліна Джолі відновила свою заяву про те, що актор наносив тілесні ушкодження їй і дітям. Джерело стверджує, що під час спільного польоту на приватному літаку подружжя з дітьми, Пітт накинувся на одного з них, і намагався задушити. Інша дитина отримала удар в обличчя.

Раніше також в інтерв'ю для журналу W актор зізнався: перша і найкраща інтимна сцена була у нього за часів зйомок в "мильній опері" Даллас. Пітт з'явився всього в чотирьох епізодах (з 1987 по 1988 рік) серіалу про життя заможної сім'ї з Техасу. Акторові пощастило зіграти бойфренда одного з ключових персонажів - Шарлотти Уейд у виконанні Шелейн Макколл.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти