StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Брати Меладзе засвітилися на одній сцені, але ні сказали ані слова про війну в Україні

28 грудня 2022, 10:30оновлено 2 січня 2023, 15:54
Українські музичні діячі Валерій і Костянтин Меладзе вперше з'явилися на одній сцені після початку повномасштабної війни в Україні.

брати Меладзе
брати Меладзе / Колаж фото УНІАН

Відомий споріднений дует української естради – брати Валерій і Костянтин Меладзе - вперше з'явилися на одній сцені після початку повномасштабного військового вторгнення в Україну. Фотографію опублікувала солістка групи "ВІА Гра" Софія Тарасова у своїх Instagram-Stories.

Брати Меладзе виступили на одній сцені в столиці Німеччини, Берліні. Тарасова також розмито висловилася про вторгнення РФ в Україну, заявивши, що все життя відчувала себе "на стику братніх культур".

Самі ж брати Меладзе на одному з фрагментів разом з командою зверталися до шанувальників в залі, після чого Тарасова зняла, як Костянтин виконав кілька хітів, написаних ним для Валерія. Зокрема, був виконаний мегашлягер "Салют, Віра".

Потім Тарасова запостила фото, на якому вона з братами обіймається в гримерці.

Брати Меладзе засвітилися на одній сцені, але ні сказали ані слова про війну в Україні
Брати Меладзе засвітилися на одній сцені, але ні сказали ані слова про війну в Україні

Нагадаємо, раніше колишній піар-менеджер Віри Брежнєвої (дружина Анастасія Драпеко заявила, що співачка більше ніколи не повернеться в Росію.

Брежнєва покинула Росію на самому початку масштабного вторгнення військ російського диктатора Путіна в Україну. Співачка була в Італії, а в травні місяці приїхала до Польщі, допомагаючи біженцям з України.

До того співачка розповіла, що її чоловікові, композитору Костянтину Меладзе і з дочкою на початку війни під час обстрілів Києва довелося перебувати в бомбосховищі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти