StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Без Брюса: дружина хворого Вілліса влаштувала вечірку з його колишньою

17 травня 2023, 21:22
Емма Хемінг і Демі Мур зібралися відсвяткувати перший День матері в новому складі.
Емма Хемінг, Брюс Вілліс
Всі жінки сім'ї Брюса Вілліса відзначили День матері разом / instagram.com/emmahemingwillis

Дружина актора Брюса Вілліса, модель Емма Хемінг - частина справжнього жіночого племені, яке зібралося навколо Міцного горішка. Теплі стосунки підтримують і Емма, і його колишня дружина, акторка Демі Мур, і діти від обох шлюбів. Тому День матері в цьому році вийшов особливим.

На честь свята Хемінг організувала вечірку, на якій без малого зібралося 9 жінок клану Вілліс-Хемінг-Мур. На дівич-вечорі навіть були присутні мами Емми і Брюса - Зоріна та Марлен, а також вперше на великому святі - Луетта, новонароджена онука Вілліса.

На жіночому святі був відсутній сам Брюс, завдяки якому ці прекрасні жінки в принципі змогли зібратися разом. "Це був дуже особливий день для нашої сім'ї, адже для Румер це був перший День матері, і ми просто в захваті від того, як дівчаток стає все більше чистому стилі Вілліс", - підписала знімок з пам'ятної події Хеммінг, яким вона поділилася на своїй сторінці в Instagram.

відео дня

У коментарях до фото шанувальники Брюса Вілліса і його строкатої, змішаної родини в черговий раз висловлюють захоплення тим, як їм вдалося побудувати і зберегти дуже близькі стосунки між усіма її членами.

Сім'я Брюса Вілліса
Всі жінки сім'ї Брюса Вілліса відзначили День матері разом / instagram.com/emmahemingwillis

Раніше стало відомо, що українська топ-модель Алла Костромічова вагітна вдруге. Манекенниця показала значний животик в розкішному образі.

Також донька Джонні Деппа і Ванесси Параді Лілі-Роуз Депп вперше розповіла про своє нове любовне захоплення, і продемонструвала пристрасний поцілунок з обраницею.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти