Віктор Павлік після зупинки серця вийшов на зв'язок із шанувальниками

Віктор Павлік вийшов на зв'язок / Колаж Главред, фото Instagram/viktorpavlik

Співак Віктор Павлік після реанімації вийшов на зв'язок зі своїми шанувальниками.

Український співак Віктор Павлік, який буквально днями переніс операцію на серці, вийшов на зв'язок зі своїми шанувальниками, які переживали за його життя і здоров'я.

Як написав він у сторіз на своїй сторінці в Instagram, тепер його життю нічого не загрожує. "Спасибі кохана, що була поруч", - написав він подяки своїй дружині Катерині Репяховій.

Віктор Павлік показався після операції / Скриншот Instagram/viktorpavlik
Віктор Павлік показався після операції / Скриншот Instagram/viktorpavlik

Зазначимо, тиждень тому Катерина Реп'яхова, бізнесвумен, блогерка, концертна директорка і дружина Віктора Павліка, повідомила, що їхня сім'я переживає важкі часи. Тоді багато хто припустив, що йдеться про кризу у стосунках зіркової пари.

Хто такий Віктор Павлік?

Віктор Франкович Павлік - відомий український співак, гітарист і композитор. Колишній лідер гурту "Анна-Марія". Народний артист України (2015), повідомляє "Вікіпедія".

Нагадаємо, у липні 2023 року Віктор Павлік з'ясував, уперше за все своє життя, що має вроджену ваду серця. Через це один із клапанів органу вийшов з ладу і потребував термінової заміни. Операція була призначена на осінь того ж року, але артист всіляко уникав хірургічного втручання.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини

Нагадаємо, раніше Катерина Репяхова показала своє фото з паспорта, на якому її просто не впізнати. На фото майбутня дружина Віктора Павліка позує в червоному піджаку і білій блузці з довгим волоссям темного кольору. У неї також вищипані брови, відповідно до модних тенденцій того часу, і явно свої губи.

А також Віктор Павлік потрапив у кумедну ситуацію. На одному із заходів до нього підійшли шанувальниці. Але артист раптово досить наполегливо попросив їх не обіймати його ні за спину, ні за плечі.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти