В Україні заборонять пісні та концерти російських артистів: хто під забороною

В Україні заборонять пісні та концерти російських артистів: хто під забороною

Ініціаторами стала група народних депутатів з різних фракцій.

В Україні хочуть заборонити публічне відтворення пісень російських артистів. Відповідний законопроект № 7273-Д зареєстрований у Верховній Раді і вже представлений висновок комітету про розгляд.

Авторами законодавчої ініціативи "Про внесення змін до деяких законів України Про підтримку національного музичного продукту та обмеження публічного використання музичного продукту" стала група народних депутатів з різних фракцій, представники Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики та інших комітетів.

Які обмеження готують російським артистам

Що ще пропонується

Кого з російських артистів не торкнуться заборони

У разі прийняття Радою закону, до переліку дозволених в Україні виконавців потраплять представники російського шоу-бізу, які відкрито виступали проти повномасштабної військової агресії Кремля проти нашої країни.

Таким чином, у українців буде можливість слухати пісні в ефірах і відвідувати концерти, наприклад:

А також тих російських музикантів, які зараз вважають за краще триматися "осторонь" і досі не висловлювали публічно свою незгоду з російською інтервенцією.

Читати такожКіркорову скасовують концерти: він вважає, що винні Пугачова і Галкін

Російські артисти підтримали кривавий режим Путіна

Російська співачка Поліна Гагаріна, як і багато медіаперсони, чітко висловила свою позицію щодо кривавого путінського режиму - вона була серед артистів, які 18 березня виступили на концерті в Лужниках, присвяченому річниці анексії Криму.

Українська модель і телеведуча Катя Осадча звернулася з гнівним повідомленням до Поліни Гагаріної, яку за виступ у Лужниках назвала продовжувачкою політики Гітлера.

Нагадаємо, раніше Кіркоров заступився за Максима Галкіна, якого несправедливо обмовила голова кремля Симоньян.

Читайте також:

Автор: Марія Тупік
Новини заразКонтакти