"Саня, ти в порядку?": колишній "холостяк" Алекс Топольський пропав і не виходить на зв'язок

Алекс Топольський / колаж Главред, фото Instagram

Головний герой 12-го сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк" Алекс Топольський вже місяць не виходить на зв'язок з фоловерами.

Блогер і Комерсант з США Алекс Топольський (він же учасник одного з сезонів реаліті-шоу "Холостяк") раптово зник з радарів шанувальників і не виходить на зв'язок у всіх соцмережах. Причому в своєму останньому на сьогоднішній день в Instagram він нічого не говорить про своє майбутнє зникнення.

Більш того, незадовго перед пропажею Топольський познайомив фоловерів зі своєю новою коханою.

Причому до свого зникнення він активно вів блог, ділився порадами і заробляв на рекламі. Ость тому тимчасово занедбана сторінка зі 120 тисячами фоловерів дуже здивувала шанувальників Топольського.

До слова, блогер пропав не тільки з Instagram, але і з інших соцмереж. Наприклад, останній пост в Telegram "холостяка" з'явився 28 квітня і в ньому була добірка фільмів. А сторінка в TikTok українця також неактивна з квітня.

"Де зник Алекс?", "Алекс, ми хвилюємося! Куди ти пропав", "Саня, ти в порядку? Ти скажи нам - ти в порядку, Саня?",- написали вони.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що роман 59-річного американського актора Бреда Пітта з його 29-річною коханою Інес де Рамон вийшов на новий рівень-близьке оточення пари стверджує, що вони всерйоз планують завести спільну дитину.

Також 64-річна Мадонна підтвердила роман з 29-річним боксером і тренером її дітей Джошем Поппером.

Вас можуть зацікавити такі новини:

Автор: Дмитро Відоменко
Новини заразКонтакти