Приїжджати в Донецьк і викладати: путінський холуй Безруков "підлизнув" Кремлю

Безруков зібрався в окупованому Донецьку викладати театральне мистецтво / колаж Главред, фото УНІАН і Люфт Ганза/Twitter

Відомий актор із РФ Сергій Безруков, який відкрито підтримує геноцид українців, захотів викладати театральне мистецтво на тимчасово окупованому Донбасі.

Скандально відомий російський актор Сергій Безруков, який відкрито підтримує путінський злочинний режим і війну, яку диктатор розв'язав проти України, виступив із новою вірнопідданською ініціативою. Таку заяву опублікували росЗМІ.

Крім того, Безруков запропонував створити філію Московського губернського театру (який йому дали в Кремлі на годівлю) у Донецьку - куди він особисто міг би приїжджати і викладати.

Росіянин зазначив, що вже вирішив набрати курс у філії Всеросійського державного інституту кінематографії імені Сергія Герасимова в Ростові-на-Дону, дізнавшись, що "до нього хотіли вступити багато людей з України і Донбасу".

Нагадаємо, через понад місяць після вторгнення Росії в Україну до пропаганди війни підключився актор Сергій Безруков. Він зачитав вірш Пушкіна на підтримку російської армії.

Крім того, Безруков виступив із виставою "Маленький принц" перед дітьми так званих "ДНР" і "ЛНР", де назвав убивства українців "обов'язком росіян".

Раніше в Брюсселі опублікували сьомий пакет санкцій Євросоюзу проти РФ, до якого потрапили, зокрема, досвідчені актори-путіністи Володимир Машков і Сергій Безруков.

Тепер до Машкова з Безруковим, як і до інших артистів-путіністів, які потрапили під санкції, застосують заборону на поїздки і заморожування активів у країнах ЄС.

Вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти