Зрадниця Ліза Ющенко лицемірно відреагувала на обстріл України - деталі

Ліза Ющенко лаконічно відреагувала на обстріл України / колаж: Главред, фото: instagram.com/liza_u/

Ліза Ющенко показала свою реакцію на масований обстріл України.

Колишня невістка Віктора Ющенка - Ліза Ющенко, яка мешкає в країні-терористі РФ і за час повномасштабного вторгнення РФ в Україну так і не висловила свою позицію, відреагувала на страшний обстріл України сьогодні, 8 липня.

Зазначимо, російські окупанти цинічно обстріляли дитячу лікарню "Охматдит" у Києві, де лікуються діти з усієї України від важких хвороб, ймовірно, саме на цю трагедію відреагувала Ющенко.

На своїй сторінці в соцмережах зрадниця опублікувала розбите серце на чорному тлі, але не написала ні слова більше.

Цинізм цієї публікації дивує, оскільки Ющенко любителька тусовок у Москві і частенько показує свої лакшері вбрання за десятки тисяч доларів у той час, коли в її рідній країні гинуть невинні люди від рук російських убивць.

Ліза Ющенко опублікувала розбите серце / фото: скрін instagram.com/liza_u/

Хто така Ліза Ющенко?

Єлизавета Ющенко - колишня невістка третього президента України Віктора Ющенка, дружина Андрія Ющенка (липень 2009 року - грудень 2012; 2010 року народила доньку Варвару). Молодша сестра української ведучої та громадської діячки Маші Єфросиніної. За фахом психолог. У 2014 році Ліза Ющенко вийшла заміж за російського бізнесмена.

Масована атака Росії на Україну 8 липня - що відомо

У ніч на 8 липня Росія запустила рій ракет у бік України. Про рух ракет між областями та роботу ППО в деяких із них повідомили Повітряні сили України.

Уже вранці вибухи прогриміли спершу в Дніпрі та в Кривому Розі, а потім про російську атаку повідомили в столиці. Уламки від ракет упали в кількох районах Києва, а також зафіксували влучання в одне з приміщень дитячого медичного закладу. Як потім з'ясувалося, йшлося про дитячу лікарню "Охматдит".

Також, країна-агресор Росія вдарила ракетами по Покровську в Донецькій області.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти