"Це його вибір": популярний український співак висловився про втікача Винника

Юлик не підтримує вчинки Олега Винника / колаж: Главред, фото: instagram.com/taunetaisia, instagram.com/olegg.vynnyk

Артист не зрозумів вчинок Винника.

Український популярний співак Назарій Гук (Юлик) висловив свою думку щодо повернення Олега Винника, який втік до Німеччини ще на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Як зазначив Юлик в інтерв'ю для "Фокуса", він особисто знайомий з утікачем і дуже здивувався поведінці артиста й одразу ж почав негативно до нього ставитися.

"Щодо його вчинку: мені абсолютно незрозуміла його логіка. Він зі своїм фан-клубом міг би зробити чимало, проте цей шанс змарнував. Це його вибір, засуджувати чи ні - вирішувати вам. Я до такого рішення ставлюся негативно. Коли твоїй країні потрібна підтримка - ти, як артист, маєш її дати, а не сидіти й мовчати. Спроби виправити ситуацію прирівнюю до нуля, люди все знають, і ти перед ними маєш бути як перед дзеркалом. Чистим, прозорим і найголовніше щирим", - сказав Юлик.

Олег Винник / інфографіка: Главред

Хто такий Олег Винник?

Олег Винник - український співак, композитор і автор пісень. Активну кар'єру почав у Німеччині, Австрії та Швейцарії як актор мюзиклів. З 2011 року підкорює українську сцену. Випустив 6 студійних альбомів. У перші дні повномасштабної війни в Україні покинув країну і обірвав зв'язок із шанувальниками. Лише в червні 2023 року Винник дав перше інтерв'ю, в якому зізнався, що таке рішення було продиктоване неназваною хворобою.

Олег Винник - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Ольга Цибульська розповіла, як ставиться до повернення Олега Винника в український шоу-бізнес із піснею "Наші люди". Артистка розкритикувала втікача і висловила впевненість у тому, що він не поверне собі популярність.

А також раніше Олег Винник прокоментував звинувачення колишнього продюсера Олександра Горбенка в тому, що він утік з України у 2022 році і весь цей час нічим не допомагав рідній країні.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти