Навіть говорити не захотіла: Софія Ротару проігнорувала відому українську співачку

Софія Ротару відмовилася брати участь у зйомках / колаж: Главред, фото: instagram.com/sofiarotaru.official/

Марія Яремчук розповіла, що Софія Ротару не захотіла зніматися у фільмі про її батька.

Українська співачка Марія Яремчук поділилася, що співачці Софії Ротару, яка тривалий час жила і працювала в країні-терористі РФ, але підтримала Україну на початку повномасштабного вторгнення, пропонували знятися у фільмі "Яремчук: Незрівнянний світ краси", але вона відмовилася.

В інтерв'ю "УП" Марія зазначила, що хотіла взяти в Ротару інтерв'ю, адже вона разом із Яремчуком одними з перших почали виконувати твори Володимира Івасюка.

"Я запрошувала Софію Михайлівну, спілкувалася з її сином. Утім, ми не отримали схвальної відповіді, не знаю, з яких причин. Софії Михайлівні й татові пощастило першими виконувати твори Володимира Івасюка, і це те, що їх об'єднує: фільм "Червона рута" та естетика 70-х. Вони обидва більше артисти, але вони різні", - розповіла Марія.

інфографіка Софія Ротару/ Главред

Хто така Софія Ротару?

Софія Михайлівна Ротару - радянська та українська естрадна співачка (сопрано) і актриса. Лауреатка премії Ленінського комсомолу (1978). Народна артистка СРСР (1988). Кавалер молдавського ордена Республіки (1997). Геройка України (2002). Національна легенда України (2021).
У лютому 2022 року співачка однозначно підтримала Україну. 28 лютого 2022 року Софія опублікувала допис в Інстаграмі, де чітко окреслила свою позицію і назвала речі своїми іменами: "російські ракети знищують мирних жителів", "молюся за наших захисників і мир в Україні".

Софія Ротару - останні новини по темі

Зазначимо, на думку Алана Бадоєва, Софії Ротару, як артистці "старої епохи" навряд чи вдасться повернутися на колишнє місце на зоряному Олімпі. Це не применшує її значущість, як співачки, проте як раніше вже не буде, вважає він.

А також у тимчасово окупованому Росією Криму окупанти запропонували позбавити Софію Ротару вілли та зробити РАЦС із готелю Villa Sofia, що належить їй, у Ялті.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти