"Та вас ненавидить весь світ": Волочковій і Джигурді дісталося за підтримку війни

Анастасія Волочкова, Микита Джигурда / instagram.com/volochkova_art/

Анастасія Волочкова і Микита Джигурда вже відкрито підтримують вторгнення Росії в Уркаїні.

Російська балерина Анастасія Волочкова з Микитою Джигурдою обурили користувачів мережі" патріотичною " позицією.

На своїй сторінці в Instagram одіозна балерина опублікувала відео з пресконференції, на якій вони розповіли про свій "патріотичний" кліп.

Не секрет, що Волочкова з Джигурдою підтримують військове вторгнення Росії в Україну. Шанувальники балерини в черговий раз висловили все, що думають про її позицію.

"Прес-конференція???? Джигурда? Волочкова? Це прикол?", "Думки як блохи, в різні боки, про що говорить що говорить, словесний пронос якийсь", "Це неподобство не мало жодного відношення до патріотизму", "Справжні патріоти повинні виступити проти агресивної війни, розв'язаної Росією і за виведення російського війська з чужих територій", "Иак вас ненавидить весь світ", "Вам потрібно лікуватися!",- писали в коментарях під постом Волочкової.

Волочкова з Джигурдою / скріншот

Нагадаємо, не так давно Волочкова вразила своїм цинізмом. Вона зібралася розважати дітей, яких насильно депортували з України до Росії.

У коментарях під постом користувачі Мережі були шоковані велінням одіозної балерини. Їй нагадали, хто насправді зруйнував українські Луганськ, Донецьк, Маріуполь, Лисичанськ і позбавив дітей щасливого дитинства.

Раніше російська балерина Анастасія Волочкова і актор Микита Джигурда з'явилися на публіці разом. Балерина повідомила, що стала секундантом Микити Джигурди, але її зовнішній вигляд підняли на сміх її ж підписники.

Більше ганьби Волочкової та Джигурди:

Автор: Сергій Кущ
Новини заразКонтакти