Бред Пітт у спідниці шокував фанаток на прем'єрі

Бред Пітт / https://ua.depositphotos.com/

На Берлінській прем'єрі нового фільму Bullet Train легендарний актор Бред Пітт вкрай сильно здивував і шокував армію своїх фанатів незвичайним вбранням.

Знаменитий голлівудський актор Бред Пітт ось уже кілька днів їздить по європейських столицях, рекламуючи новий бойовик Bullet Train зі своєю участю.

На Берлінській прем'єрі він здивував і шокував армію своїх фанатів незвичайним вбранням. Актор прийшов на червону доріжку під приціли фотографів у коричневій спідниці. Вона була нижньою частиною костюма, в який входив також піджак з накладними кишенями.

Такий незвичайний наряд Пітт надів в поєднанні з м'ятою літньою сорочкою навипуск і чорними черевиками.

Оскільки спідниця була йому до коліна, то шанувальники змогли відмінно розглянути ікри актора з барвистими татуюваннями.

Читати такожПластика і ритм: як танцює дочка Анджеліни Джолі і Бреда Пітта

Режисером Bullet Train став американський постановник Девід Літч (відомий по роботі над фільмами "Джон Вік" і "Дедпул 2"). До слова, зйомки картини обійшлися продюсерам в 86 мільйонів доларів США.

Нагадаємо, раніше з кіно через хворобу пішов легендарний Брюс Вілліс - акторові діагностували афазію, розлад через який відбуваються порушення сприйняття і вимови вже сформованої мови.

Про важку недугу також розповіла українська актриса Катерина Тишкевич-вона страждає від регулярних нестерпних головних болів, причину яких лікарі не можуть знайти вже 8 років.

Інші новини:

Автор: Дмитро Відоменко
Новини заразКонтакти