StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Алкоголік Лепс зізнався, що зустрічається з дівчиною на 30 років молодше

22 лютого 2023, 16:49
Російський співак похвалився своїм особистим життям, хоча незрозуміло, чи правда це.
Лепс
Лепс / Скріншот відео з youtube.com

Скандально відомий своїми пропутінськими поглядами (і неодноразово виступав перед бойовиками на Донбасі) зірка російської блатної музики Григорій Лепс поділився подробицями особистого життя.

Як повідомляє російський Телеграм-канал "Звездач", Лепс зізнався, що зустрічається з дівчиною, яка "трохи молодша" за нього. "Трохи" - це на 30 років.

Як пише канал, за словами Лепса, вона — дуже "хороша і красива жінка". "Співак відданий їй і захоплюється. Від подробиць артист утримався і, щоб відвернути увагу від себе, підкотив до журналістки, що стояла поруч", - повідомили росЗМІ.

Відзначимо, раніше Григорій Лепс влаштував чергову витівку у себе на концерті в Ставропольському краї.

Лепс не придумав нічого кращого, ніж нецензурно вилаяти гумориста Максима Галкіна (якого за його проукраїнську позицію давно шельмують кремлівські пропагандисти).

Лепс вирішив, так би мовити, влаштувати сеанс "відплати" за те, що комік кілька років тому висміяв його дурновкусний шлягер в стилі "російський шансон" − "Наталі" 1995 року.

Скандал з Лепсом

Нагадаємо, кілька місяців тому пізно вночі Григорій Лепс разом зі своїм концертним директором і охоронцем вирушили в один барів, де у них, схоже, стався конфлікт з іншими відвідувачами.

Камера зафіксувала, як Лепс вступає в перепалку з невідомим чоловіком вже на виході із закладу. Мирним способом врегулювати ситуацію не вдається і миттю зав'язалася бійка.

Спочатку директор Лепса вдарив кулаком чоловіка, а потім до бійки приєднується і сам співак.

За словами потерпілого, 39-річного Дмитра Горбачова, в барі співак запропонував йому зіграти в нарди на 10 тисяч доларів, той відмовився, після чого Лепс дав йому ляпаса. Потім вони вийшли на вулицю.

Конфлікт довелося залагоджувати в судовому режимі.

Вас такж може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти