StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Аліна Гросу похизувалася фігурою у відвертій фотосесії

11 січня 2024, 03:50
Співачка у відкритому купальнику показала себе з усіх боків на зло хейтерам.
Аліна Гросу
Аліна Гросу в купальнику показала фото з басейну / колаж: Главред, фото: instagram.com/alina_grosu

Співачка Аліна Гросу приїхала з США в Буковель на зимові канікули. Крім стандартних курортних розваг артистка не упустила можливість і побалувати шанувальників новим гарячим контентом.

Так на її сторінці в Instagram з'явилися кадри з міні-фотосесії в басейні. Прекрасним тут вийшло все - від атмосфери загадковості, створеної приглушеним світлом, до, звичайно ж, самої Аліни.

Завдяки природним зовнішнім даним, привабливою артистка здається за будь-яких обставин. А вже якщо вона "включає" свій шарм на камеру, то виходить дещо особливе. Так Гросу в кадрі позувала у відкритому купальнику з акцентом на бюст і з мокрим волоссям. Це припало до душі армії її шанувальників.

відео дня

Що ж стосується хейтерів, то і їм артистка залишила дотепне послання в підписі до фото: "Надто рідкісні світлини для моєї сторінки, але нехай побудуть тут. Бо я буваю різна. І звичайно, я чекаю на неоднозначні коментарі в стилі "Нема чим більше дивувати".

Аліна Гросу
Аліна Гросу в купальнику показала фото з басейну / колаж: Главред, фото: instagram.com/alina_grosu

Раніше стало відомо, що 23-річна "Русалонька" Холлі Бейлі народила первістка. Ще в жовтні її випадково помітили з кругленьким животиком, а в перші дні січня вона вже розкрила стать і ім'я немовляти.

Також у ЗМІ з'явилася інформація про те, як мер Києва Віталій Кличко і співачка Наталія Єгорова розділили спільно нажите майно. Колишнє подружжя визначило долю рухомих і нерухомих цінностей в Україні та за кордоном на сотні тисяч доларів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти