StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

80-річний Роберт Де Ніро розповів про спілкування з однорічною донькою

16 травня 2024, 01:30
1185
Голлівудський актор насолоджується батьківством на всі сто відсотків.
Роберт Де Ніро, Тіффані Чен
Роберт Де Ніро висловився про дитину від Тіффані Чен / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Зірка Голлівуду Роберт Де Ніро у свої 80 років цілком може похвалитися роллю молодого тата: у нього семеро дітей, молодша з яких з'явилася на світ у квітні 2023 року. Дочку Джію Вірджинію Де Ніро-Чен йому народила його подруга Тіффані Чен.

Де Ніро і Чен познайомилися 2021 року. Їхня різниця у віці становить 40 років, але "молодих" батьків це ні краплі не бентежить. Актор бере активну участь у розвитку та вихованні однорічної Джії, і охоче розповідає про свій маленький скарб пресі.

Так нещодавно в інтерв'ю виданню The View Де Ніро поділився своїми враженнями від дуже пізнього батьківства. Він зазначив, що високо цінує безумовну любов, яку випромінює малятко.

відео дня

"Вона така чарівна дитина. Така мила. Дивлюся на неї, і все інше зникає. Тому це велика радість і полегшення просто бути з нею в цей момент", - розповів актор.

Роберт Де Ніро також наголосив, що його старші діти підтримують його і чудово ставляться до Джії та її матері, із задоволенням ідуть на контакт і створюють для дівчинки максимально доброзичливу сімейну атмосферу.

Хто такий Роберт Де Ніро?

Роберт Де Ніро - американський актор, продюсер і режисер. Найбільш відомий своєю роботою в кримінальних фільмах, трилерах і співпрацею з режисером Мартіном Скорсезе. Лауреат премій "Золотий глобус" (1981, 2011) і "Оскар" (1975, 1981), повідомляє Вікіпедія. Відомі фільми за участю Де Ніро: "Хрещений батько 2", "Таксист", "Одного разу в Америці", "Славні хлопці".

Голлівуд - останні новини:

Раніше стало відомо, що зірку "Підпільної імперії", актора Стіва Бушемі, побили в Нью-Йорку. 66-річного артиста доставили в лікарню з кровотечею і саднами.

Також популярний канадський співак Джастін Бібер повідомив, що вперше стане батьком. Його дружина, модель Гейлі Бібер, похвалилася в соціальних мережах фото з вагітним животиком.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти