StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

59-річний Квентін Тарантіно вдруге став батьком

5 липня 2022, 23:37
38-річна співачка подарувала режисерові ще одну дитину.
59-річний Квентін Тарантіно вдруге став батьком
Квентін Тарантіно став батьком вдруге - у нього з'явилася донька / imdb.com

Американський режисер, актор і сценарист Квентін Тарантіно, відомий завдяки фільмам Кримінальне чтиво, Вбити Білла, Чотири кімнати та ін., вдруге став татом. Про це повідомляє журнал People з посиланням на представників пари.

З моменту розквіту його кінокар'єри (початок 90-их) і до 2017-го року за Тарантіно міцно закріпилася слава закоренілого холостяка, ловеласа і не дуже великого шанувальника сімейних цінностей.

Він крутив романи з головними красунями Голлівуду, а в інтерв'ю розповідав, що справжнє задоволення отримує лише від кіно, тому мінімум до 60 років одружуватися не планує. Дітей же він і зовсім називав "сопливими маленькими виродками".

відео дня

Його погляди змінила зустріч з ізраїльською співачкою Даніелою Пік, яку він повів під вінець в 2018 році. У лютому 2020 року у пари народився син Лео, якого назвали на честь дідуся Пік.

На початку лютого 2022 року в ЗМІ стали ходити чутки про те, що дружина Тарантіно знову чекає дитину, а вже 2 липня в сім'ї режисера стало на одну людину більше. Пік подарувала своєму чоловікові доньку.

читайте такожСвятослав Вакарчук став батьком вдруге - перші подробиці

Раніше 64-річна голлівудська акторка і модель, зірка фільму Основний інстинкт Шерон Стоун поділилася зі світом особистою трагедією - вона розповіла про свій травматичний досвід втрати дітей.

Шокував шанувальників новинами і головний красень Голлівуду, актор Бред Пітт - 58-річний секс-символ натякнув на ймовірне завершення акторської кар'єри.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти