StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

39-річна учасниця Холостяка-12 народила первістка: перші кадри з немовлям

11 січня 2024, 20:34
6684
Вікторії Варлей, як справжній акторці, майстерно вдалося зберегти інтригу до останнього.
Вікторія Варлей
Вікторія Варлей вперше стала мамою - перші кадри з немовлям / колаж: Главред, фото: instagram.com/viktoriavarley

Українська акторка, яка брала участь у 12 сезоні романтичного реаліті-шоу Холостяк, Вікторія Варлей своє кохання та сімейне щастя знайшла не на проєкті, а в США, куди перебралася спочатку повномасштабної війни в Україні. У січні 2023 року вона вийшла заміж, а в січні 2024 - повідомила про вагітність.

Сьогодні у своєму блозі в Instagram артистка оголосила про появу на світ первістка - дівчинки, яку щасливі батьки назвали Мішель.

"Зʼявилась на Світ наша казкова дівчинка Мішель. Дякую Тобі, що обрала нас своїми батьками, я буду найкращою Мамою для Тебе", - пише Варлей. Також вона поділилася роликом, в якому показала, як вона дізналася про вагітність, фрагменти "вагітних" фотосесій, підготовку до появи на світ малятка. На останніх кадрах можна побачити Вікторію в пологовому будинку і перші кадри після народження Мішель.

Примітно, що мамою Вікторія Варлей стала ще 1 січня 2024 року, а про появу на світ малятка вирішила повідомити лише зараз. Про вагітність артистка сказала 3 січня - через 2 дні після того, як народилася Мішель.

Дивіться відео Вікторії Варлей про вагітність і пологи:

Раніше колишній чоловік співачки-зрадниці Ані Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу, підтвердив розлучення зі своєю другою дружиною, українською візажисткою Лілією Реус, і заступився за нову дівчину.

Також українська співачка Надя Дорофєєва оцінила чутки про свою вагітність від другого чоловіка, ресторатора і музиканта Міші Кацуріна. Пара одружилася влітку 2023 року.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти