StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

14-річна донька Віри Брежнєвої здивувала дорослою фотосесією

24 січня 2024, 02:45
У Сари Кіперман вроджений модельний талант і будь-який лук на ній виглядає, як окремий витвір мистецтва.
Сара Кіперман, Віра Брежнєва
Сара Кіперман показала нову фотосесію в розкішних образах / колаж: Главред, фото: instagram.com/sswlvix, instagram.com/ververa

14-річна Сара Кіперман, молодша донька української співачки Віри Брежнєвої, успадкувала від мами красу, чарівність і модельний талант. Підліток із задоволенням ним користується, беручи участь в різних фотосесіях.

Так нещодавно на сторінці дівчини в Instagram з'явилися нові знімки в двох абсолютно різних образах, кожен з яких по-своєму підкреслював привабливість Сари. Фото, якщо вірити геолокації, були зроблені в Юрмалі, Латвія.

Перший лук Кіперман вийшов зухвалим, але в той же час витонченим - зіркова спадкоємиця позувала в кадрі в небесно-блакитній сукні з прозорими вставками і блискітками від українського дизайнера Івана Фролова. На знімках помітно, як швидко подорослішала Сара, яка тримається перед камерою зі спокійною впевненістю, якій можна позаздрити.

відео дня

Другий образ в популярному сьогодні стилі "олд мані" дівчина показала в чорно-білих тонах. Вона одягла облягаючу темну сукню в підлогу і білосніжну кошлату шубу. Лук не ряснів деталями, проте саме в його простоті шанувальники змогли розглянути справжню чуттєву вишуканість, яку випромінювала юна модель.

Сара Кіперман
Сара Кіперман показала нову фотосесію в розкішних образах / колаж: Главред, фото: instagram.com/sswlvix
Сара Кіперман
Сара Кіперман показала нову фотосесію в розкішних образах / колаж: Главред, фото: instagram.com/sswlvix

Раніше українська акторка і ведуча Лілія Ребрик розповіла про мінуси нової вагітності. Вона проходить цей шлях вже втретє, але нинішній досвід артистка вважає абсолютно унікальним.

Також легендарний співак Андрій Кравчук EL жорстко розпік Ані Лорак та інших українських артистів, які втекли до країни-окупанта виступати за криваві кремлівські рублі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти