Ясько заявила про "фармакологічні тортури" над Саакашвілі

6 грудня 2021, 18:35
У експрезидента Грузії проблеми зі сном і він постійно перебуває в тривожному стані.
Ясько, Саакашвілі
Саакашвілі нібито змушений пив психотропи / скріншот

Нардеп з фракції "Слуга народу" Ліза Ясько, яка називає себе нареченою експрезидента Грузії Міхеїла Саакашвілі, повідомила, що її коханому протягом тривалого часу давали небезпечні психотропні препарати.

Як вона розповіла на своїй сторінці в Facebook, цей "моторошний факт" їй став відомий на вихідних. Дану інформацію Ясько назвала"фармакологічної тортурами".

"Протягом декількох тижнів Михайлу давали психотропні препарати, яких він не потребував. Серйозні препарати, що впливають на реакцію і загальний психологічний стан", - заявила Ясько.

Також депутат стверджує, що дозу цього препарату планували збільшувати, що могло призвести до втрати слуху і зору, унеможливити його виступ на суді і навіть викликати його фізичне знищення. Але Саакашвілі припинив прийом "небезпечних препаратів", хоча наслідки для його здоров'я все ще відчуваються.

"Поки у нього серйозні проблеми зі сном, він постійно знаходиться в тривожному стані, погіршується слух, зір і загальний стан здоров'я", - резюмувала Ясько.

Нагадаємо, раніше екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі знепритомніти. Це сталося під час зустрічі з його адвокатами в кімнаті для побачень. Він сидів на голодуванні і пив тільки воду.

Також раніше лікар Саакашвілі зробив жахливий прогноз про його стан. Він заговорив про смерть і підкреслив, що діяти потрібно оперативно.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти