"Заспокійливе для Z-аудиторії": Подоляк розніс плани РФ щодо "референдуму" на Херсонщині

"Заспокійливе для Z-аудиторії": Подоляк розніс плани РФ щодо "референдуму" на Херсонщині

Кремль намагається "заспокоїти" прихильників пропаганди війни проти України, вважає Михайло Подоляк.

Росія намагається вигадати "заспокійливе" для прихильників курсу на окупацію України, складає пропагандистські гасла і просуває ідеї про "референдуми". Однак Збройні сили України продовжують виконувати свою роботу зі звільнення територій та знищення ворогів. Про це заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

У своєму Twitter-акканті чиновник відреагував на заяву гауляйтера Херсонської області Кирила Стремоусова, який сказав, що 20 вересня окупанти з колаборантами, мовляв, зроблять заяву щодо псевдореферендуму.

За словами Подоляка, Москва вигадує різні способи "заспокоєння" прихильників війни в Україні. Водночас ЗСУ роблять свою роботу - звільняють українські землі та знищують ворожі війська.

"Кремль продовжує вигадувати заспокійливе для Z-аудиторії. «Ми ще нічого не починали», «ми по-справжньому не воювали», «референдуми змінять усе». Збройні Сили України тихо, спокійно та методично роблять свою роботу з деокупації територій та ліквідації ворогів. Різниця очевидна" - підкреслив Михайло Подоляк.

"Референдуми" Росії в Україні

У Луганській обласній військовій адміністрації 17 вересня зробили заяву про те, що окупанти і колаборанти перенесли проведення псевдореферендумів щодо "приєднання" до Росії не невизначену дату. Причина – наступ ЗСУ на Донбасі.

19 вересня так звані "громадські палати "ДНР" та "ЛНР" звернулися до своїх ватажків – Дениса Пушиліна та Леоніда Пасічника – із закликом провести "референдум" про нібито входження окупованих територій до складу Росії. В Офісі президента України у відповідь підкреслили, що такі "заходи" нічого не змінять – Крим, Донецька і Луганська області – території України.

Депутат Держдуми, координатор з міжпарламентських зв'язків з "Народною радою ЛНР" Віктор Водолацький сказав, що "референдуми" з метою анексії Донбасу можуть бути організовані цієї осені.

За його словами, в нібито "ЛНР" вже готові до проведення псевдореферендуму.

Дивіться відео Главред - Росія панічно боїться втратити Херсон

Інші новини:

Автор: Андрій Ганчук
Новини заразКонтакти