У ГУР заявили, що повністю знають про плани Москви

Україні відомі плани Росії

Продовжувати війну вже хочуть тільки президент РФ Володимир Путін і міністр оборони Сергій Шойгу.

Україна знає про всі плани Росії по захопленню її території. Відомо, що продовжувати війну вже хочуть тільки президент РФ Володимир Путін і міністр оборони Сергій Шойгу.

"Нам відомі майже всі їхні плани. Як тільки у великих кабінетах зароджуються якісь ідеї, ми відразу про них знаємо. Ще раз кажу, будь-які спроби захопити Україну військовим шляхом, вони проваляться", - повідомив глава управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов в інтерв'ю Укрінформ, оприлюдненому в п'ятницю, 11 березня.

Читати також"В елітах зріє бажання позбутися нинішнього господаря Кремля": Гудков розповів про настрій в РФЗа його словами, 18 ворожих батальйонно-тактичних груп повністю втратили свою боєздатність, а ще 13 повністю знищені.

"31 батальйонно-тактична група за два тижні фактично втратила боєздатність. Це страшні втрати, яких у росіян ніколи ще не було", - додав Буданов.

Нагадаємо, військові країни-агресора, які нині стверджують, що думали про навчання, коли незаконно перетинали кордон з Україною, знали про майбутнє вторгнення в Україну ще в січні поточного року. А безпосереднє бойове розпорядження про нанесення ударів по українських населених пунктах вони отримали ввечері напередодні вторгнення.

Читайте також:

Новини заразКонтакти