Україна готова передати Путіну пропозицію щодо мирних переговорів - Подоляк

Україна готова передати Путіну пропозицію щодо мирних переговорів / Колаж: Главред, фото: скріншот із відео

Радник глави Офісу президента зазначив, що подібне відбуватиметься через треті країни.

Україна готова передати Росії свої пропозиції щодо мирних переговорів. Зробити це згодні через треті країни. Про це в ефірі телемарафону заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

Водночас він зазначив, що стати посередником зможуть ті країни, які хочуть закінчити війну і серйозно налаштовані на цю роботу.

"Будь-яка країна, яка серйозно налаштована, щоб проводити певну роботу, не буде публічно виходити і говорити досить банальні речі. Коли кажуть "ми за негайне припинення вогню" - це означає, що країна не готова до місії посередництва. Тому що у великих війнах це зовсім іншого роду робота", - сказав Подоляк.

Він підкреслив, що ця процедура може нагадувати "зернову угоду".

Хто такий Михайло Подоляк

Український політичний діяч, політтехнолог, журналіст, радник глави Офісу президента Володимира Зеленського. З початком повномасштабного вторгнення в Україну, брав участь в українсько-російських переговорах, пише Вікіпедія. Один із ключових спікерів ОП.

Мирні переговори - останні новини за темою

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський розкрив сценарій переговорів із Путіним. Україна може знайти модель, у якій можна знаходити рішення. Модель така була застосована вперше на прикладі зернового коридору, коли Україна домовлялася не з Росією, а з ООН і Туреччиною.

Пристайко розкрив плани диктатора РФ, чи проведе Путін переговори цього року. Експерт вважає, що диктатор РФ чекає на кращі умови для переговорів з Україною і не збирається найближчим часом сідати за стіл переговорів. Працювати за допомогою посередників можна, вважає екс-глава МЗС.

Російського диктатора Володимира Путіна не цікавлять переговори про мир в Україні. У доступному для огляду майбутньому російський диктатор навряд чи піде на мирні переговори, з огляду на те, що нещодавно він виклав теорію російської перемоги в Україні, вважають аналітики американського Інституту вивчення війни.

Інші новини:

Новини заразКонтакти