Вразили ціль на дальності за 700 км: Зеленський заявив про потужний успіх ЗСУ

Відстань від кордону України до аеродрому в Пскові - понад 700 кілометрів / Колаж: Главред, фото: Офіс президента, соцмережі

Армія України застосувала далекобійне озброєння вітчизняного виробництва для нанесення удару по ворожій цілі, сказав президент Володимир Зеленський.

Збройні сили України успішно застосували свою далекобійну зброю по ворожому об'єкту. Ціль уражена на дальності понад 700 кілометрів. Про це заявив президент Володимир Зеленський.

У своєму Telegram-каналі у четвер, 31 серпня, він розповів про те, що під час щоденної наради було заслухано звіт Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості України.

З доповіді відомства з'ясувалося, що ЗСУ успішно застосували далекобійну зброю – ворожа ціль уражена на відстані понад 700 кілометрів.

"Мінстратегпром – про власне виробництво. Успішне застосування нашої далекобійної зброї: ціль уражена за 700 кілометрів!"- підкреслив Володимир Зеленський.

Україна вдарила по військах РФ у Криму новою ракетою

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що Україна завдала удару по окупантах у Криму своєю новою сучасною ракетою. В результаті булу уражено російський зенітний ракетний комплекс С-400.

"Так, це наш новий виріб, який показав себе абсолютно бездоганно", - сказав чиновник.

Вибухи на аеродромі в Пскові

Вночі 30 серпня у Росії прогриміли потужні вибухи. Гуркіт пролунав у шести регіонах країни-окупанта, в тому числі і в Пскові, де дрони атакували військовий аеродром. Пролунало щонайменше три вибухи. Російські пропагандисти повідомили про пошкодження чотирьох транспортних літаків Іл-76.

Супутникові знімки продемонстрували, що літаки на аеродромі були розставлені щільно і без укриттів. Передбачалася більша кількість уражених ворожих військових машин.

У Головному управлінні розвідки Міноборони України підтвердили знищення чотирьох Іл-76 на аеродромі в Пскові. Також у військовій розвідці сказали, що пошкоджено ще декілька таких же літаків.

Інші новини:

Новини заразКонтакти