Окупанти Росії мають намір перейти в наступ: Єрмак розкрив плани ворога

Війська РФ накопичують резерви, щоб перейти в наступ на окремих ділянках фронту - Єрмак / Колаж: Главред, фото: Офіс президента, Міноборони РФ

Сили оборони України просуваються вперед, боротьба вимагає озброєнь, стратегії та підготовки, сказав керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

Російські окупаційні війська накопичують резерви, щоб наступати на деяких ділянках фронту. Їхня мета - відтягнути додаткові сили ЗСУ. Сили оборони України продовжують своє просування. Ключовим планом ворога є знищення української нації. Про це заявив глава Офісу президента Андрій Єрмак.

У своєму Telegram-каналі він повідомив про те, що війська РФ збираються піти у наступ на окремих ділянках фронту, щоб відтягнути туди додаткові сили української армії.

"Війна дуже динамічна. Ворог накопичує резерви, щоб переходити у наступ на деяких ділянках з метою відтягнути додаткові сили нашої армії", - сказав Єрмак.

Водночас Сили оборони продовжують свої наступальні операції на інших напрямках.

"Боротьба з багатомільйонним злом ніколи не буває простою. Вона вимагає зброї, підготовки, стратегії. України розуміє російські цілі. І кожен день мільйони українців працюють над тим, щоб ламати плани ворога, відбивати атаки, йти вперед", - додав чиновник.

Також Андрій Єрмак підкреслив, що ключовим планом російських окупантів є "знищення нашої нації".

Наступ військ РФ на Авдіївку

РФ бомбить місто і штурмує купою техніки – під Авдіївкою почалося складне протистояння, заявив 11 жовтня начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш. За його словами, ситуація дуже напружена.

Росіяни хотіли взяти Авдіївку, але потрапили у смертельну пастку, вважає військовий експерт Роман Світан. На думку аналітика, окупанти завдали ударів по місту з житлових кварталів захоплених Донецька, Макіївки та Ясинуватої Донецької області.

У ЗСУ розповіли подробиці найбільшого наступу РФ на Авдіївку. Згідно з даними на ранок, 12 жовтня, ситуація залишається напруженою, але армія України її контролює.

Інші новини:

Новини заразКонтакти