StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Жінка поділилася найкращим засобом для виведення помаранчевих плям із білого одягу

4 лютого 2024, 21:49оновлено 6 лютого, 18:51
Якщо ви не можете зрозуміти, чому на вашому одязі з'явилися помаранчеві сліди, то це може бути іржа.
Жінка поділилася найкращим засобом для виведення помаранчевих плям із білого одягу
Чим найкраще відіпрати білі речі/ Колаж Главред, фото freepik

Надати білому одягу сяйво - завдання не з легких, особливо коли доводиться боротися з похмурими помаранчевими плямами.

Як і багато зайнятих мам, любителька прибирання Бернадетт перепробувала всілякі домашні засоби, щоб вивести помаранчеві плями з білих футболок. Нічого не допомагало, і Бернадетт почала миритися з тим, що, можливо, їй доведеться зазнати втрат і викинути свої білі речі з помаранчевим відтінком. Поки їй не порекомендували дивовижний засіб для видалення плям, яким вона тепер клянеться, залишаючи свої топи як новенькі, пише Mirror.

Як відіпрати білі речі

Зайшовши в популярну групу Facebook, присвячену способам прибирання, з фотографією зіпсованих топів, зневірена Бернадетт написала: "Так, друзі, мені потрібна допомога... Хлоя користується сонцезахисним кремом і він залишає помаранчеві плями. Я замочувала у двовуглекислій соді, потім пробувала замочувати у Ваніші, оцті, відбілювачі для плям, ополіскувачі, таблетках для посудомийних машин. Як повернути їм білий колір? Потрібно врятувати три сорочки".

відео дня

Можливо, вам буде цікаво: Крик - не вихід: 5 методів, як заспокоїтись, якщо постійно зриваєшся на дитині.

Любителі прибирання пропонували свої перевірені поради - від крему для гоління до таблеток для зубних протезів, але переможцем виявився один незвичайний інгредієнт - засіб для видалення іржі. Повідомивши учасникам групи про свій успіх, Бернадетт сказала: "Вирішила поділитися, я рада, що нарешті щось спрацювало".

Як користуватися засобом проти іржі

Якщо ви не можете зрозуміти, чому на вашому одязі з'явилися помаранчеві сліди, то це може бути іржа, що потрапила до пральної машини, а отже, засіб для видалення іржі може виявитися якраз доречним. Однак вам потрібно бути обережним під час роботи з засобом для видалення іржі, який містить дуже сильні кислоти, і товсті гумові рукавички - обов'язкова умова.

Спочатку перевірте стійкість кольору. Нанесіть краплю засобу на приховану ділянку і почекайте кілька хвилин, після чого промийте водою. Відсутність зміни кольору означає, що річ стійка до фарбування. Щоб видалити плями, спочатку змочіть забруднену ділянку водою, а потім нанесіть засіб для видалення іржі. Коли пляма перестане бути помітною, прополощіть її чистою водою, а потім виперіть у машинці відповідно до вказівок на ярлику з догляду. Дайте виробу висохнути на повітрі.

Більше лайфхаків:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти