StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Навіщо класти вологу серветку в пральну машину: секрет, який здивує

14 вересня 2022, 12:55
Звичайна волога серветка може допомогти позбутися проблеми, яка переслідує більшість зі нас.
Стирка, стиральная машина, стиральная машинка
Як позбутися шерсті і волосся під час прання/ ua.depositphotos.com

Якщо у вас є домашній улюбленець, який постійно залишає шерсть на вашому одязі та різних речах, то звичайно у якийсь момент виникне запитання, як позбутися шерсті під час прання. Адже велика її кількість може "забити" пральну машину.

Раніше Главред розповідав, які 5 речей можуть зламати пральну машину, якщо покласти їх у барабан. І шерсть є одним із перших пунктів у цьому списку. Вона може під час прання рівномірно розподілитися по барабану, забруднити інший одяг і "забити" фільтр машинки. Тому перед пранням краще очищати одяг від таких "слідів" домашніх тварин за допомогою спеціального ролика.

Але якщо ви не встигли цього зробити або на одязі залишилася невелика її кількість, то позбутися від шерсті під час прання можна за допомогою звичайної вологої серветки. Під час прання вона "гулятиме" по барабану і збиратиме на себе шерсть.

відео дня

Також волога серветка збере на себе волосся, ворс та інші забруднення, які приліпляться до неї у процесі прання. Серветка рухатиметься між одягом у процесі роботи пральної машини, а після закінчення прання вам залишиться лише дістати її разом з шерстю та волоссям і викинути.

При цьому властивості серветки і її "надзвичайні вміння" не залежать від ціни. Можна обирати як дорогі варіанти зі спеціалізованих магазинів косметики, так і найпростіші недорогі серветки, які можна придбати ледь не в кожному магазині.

Структура серветок дуже м’яка, але при цьому їх важко надірвати або зім’яти. Тому пральна машина не зможе їх пошкодити, а сама серветка чудово виконає своє призначення.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти