StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Втечуть назавжди: як позбутись мурах із будинку та квартири

1 квітня 2024, 18:11оновлено 5 квітня, 19:15
Мурахи ненавидять сильний запах кориці - дізнайтесь, як швидко вивести мурах із дому.
Втечуть назавжди: як позбутись мурах із будинку та квартири
Як вивести комах із дому / колаж: Главред, фото: pexels, ua.depositphotos.com

Коли погода стає теплішою, мурахи починають проникати у будинки у пошуках води та їжі. Мурахи - це завжди неприємна знахідка у вашому домі, але є кілька природних способів вигнати їх зі свого дому.

Радимо також ознайомитись із матеріалом: "Зникнуть із вашого дому": фахівці розповіли про геніальну пастку для мух.

Сьогодні багато людей обирають більш природні засоби, і вони не тільки зменшують вплив токсичних хімікатів у будинку, але навіть можуть бути кращим рішенням у довгостроковій перспективі проти комах, передає Mirror.

відео дня

Оцет

Оцет є популярним вибором через його сильні кислотні властивості. Потрібно змішати рівні частини оцту та води, щоб розпорошити рідину вздовж мурашиних стежок і точок входу, де знаходяться мурахи. Сильний запах і оцтова кислота "зривають" запах мурашок. Це ускладнює їм орієнтування.

Лимон і ефірні масла

Ефірні олії м’яти, чайного дерева та лаванди, а також лимонний сік добре відлякують мурах, збивають зі свого сліду та погіршують їхній нюх.

Ці олії також мають природні інсектицидні властивості і при змішуванні із водою можуть допомогти відлякати мурах. Ще одна головна порада: змочіть ватяні кульки в ефірній олії та покладіть їх біля точок входу мурашок. Це не лише відлякає їх, а й матиме приємний запах у домі. Варто оновлювати ватяні кульки кожні кілька днів, щоб зберегти сильний запах.

Кориця

Мурахи не тільки ненавидять сильний запах кориці, але й її текстуру. Це чудовий природний бар’єр, який також може створити приємний запах у домі. Власники будинків можуть посипати корицею уздовж відомих мурашиних стежок і це може допомогти відлякати їх.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти