StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Що можна повісити на стіну у спальні: притягне великий успіх та щастя

28 серпня 2024, 18:19оновлено 31 серпня, 00:24
1730
Що вішають над ліжком для сну в якості оберегу - Главред зібрав цікаві факти та прикмети.
Що можна повісити на стіну у спальні: притягне великий успіх та щастя
Що не можна тримати у спальні / колаж: Главред, фото: unsplash, pexels

Що можна вигадати над ліжком та як прикрасити цей простір, щоб він мав стильний вигляд та служив оберегом - фахівці фен-шуй розповіли про тонкощі оформлення спальні. Вважається, що саме стіна над узголів'ям ліжка найкраще місце для картини чи іншого декору. Однак варто пам'ятати, що згідно із наукою фен-шуй потрібно дотримуватись правил вибору декору.

Радимо також ознайомитись із матеріалом: Принесуть багатство і щастя: які картини мають бути в квартирі за фен-шуй.

Що можна вішати над ліжком у спальні

Над ліжком зазвичай вішають картини чи холсти. Спеціалісти радять придбати кілька картин, щоб вони мали схожу тематику, адже це привабить позитивну енергію. Також варто вішати картини в спальні на одній стіні, однак ні в якому разі не більше трьох зображень. Якщо ви зосередились на картинах, тоді не варто розміщувати інший декор, щоб не обтяжувати приміщення зайвими предметами.

відео дня
  • Найкраще у спальні розмістити картини із пейзажем, натюрморти або абстракції. Також варто розглянути варіанти картин із тваринами або рослинами - це буде викликають хороші емоції, які потім добре впливатимуть на мислення людини.
  • Фахівці із фен-шуй також радять, що можна розміщувати картини, де буде зображено те, до чого ви прагнете і чим надихаєтесь. Якщо ви мрієте про дітей у вашій родині, тоді варто повішати картину із зображенням дітей. Можливо ви мрієте про дорогу машину чи відпочинок на райському острові, тоді також можете розмістити відповідну картину, адже вони підсвідомо будуть налаштовувати вас на досягнення мети.
  • Дизайнери радять, якщо ви хочете візуально збільшити приміщення вашої спальні, тоді варто використовувати довгі панорамні картини.
  • Також варто звернути увагу на колірна гамму картин, адже вони не мають бути дуже яскравими. Натомість краще обрати зображення із пастельними відтінками. Наприклад, відтінки синього на картинах допоможуть розслабитись і знімуть напругу.

Що повісити над ліжком замість килима

  • Замість килима на стіні можна обрати сучасні альтернативи декору. Дизайнери пропонують замінити його на дзеркальне полотно, яке чудово візуально розширить вашу кімнату. Дзеркало буде відбивати світло і додаватиме кімнаті повітря і простору.
  • Також можна прикрасити спальну кімнату за допомогою полиць, або закритих шафок над ліжоком. Їх можна використовувати замість тумбочки для зберігання дрібниць.
  • Над ліжком також можна розмістити різноманітні бра, адже вони стануть не лише елементом для освітлення спальні, але і відмінно доповненять дизайн кімнати. Тепле світло від ламп дозволить вам почитати книгу та створить приємну інтимну атмосферу у спальні.

Куди не можна вішати ловець снів

Відомо, що ловець снів роблять із сітки, яку вплітають у коло із потужної лози, їх також оздоблюють пір’ям та різними намистинами. Часто такий оберіг буває у вигляді краплі води, однак зараз роблять і тривимірні ловці.

Вважається, що такий амулет може викликати злих і добрих духів сновидінь. Його робота полягає у тому, що він відсіває злих духів, які заплутуються в павутині візерунків і гинуть з першими променями сонця, а добрі - м’яко ковзають по пір’ю і опускаються до того, хто спить, приносячи йому приємні та добрі сни.

Зазвичай люди люди вішають ловець снів на двері, або на стіну, але це велика помилка. Фахівці наголошують, що ловець снів повинен обертатись, адже так він перекриває шлях до духів. Якщо вони не крутяться, тоді злі духи попадають в пастку і весь негатив буде накопичуватись у вас в квартирі. Тож варто повісити його біля голови, але так, щоб він обов’язково крутився.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти