StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Плями з одягу зникнуть за лічені секунди: жінка поділилась "чарівною технікою"

25 березня 2024, 12:18
Мама малюка поділилася дієвим прийомом, завдяки якому плями на одязі "зникають на очах".
Плями з одягу зникнуть за лічені секунди: жінка поділилась 'чарівною технікою'
Як швидко позбутись плям з одягу / Колаж: Главред, фото: скріншот з відео

Зберігати чистий одяг – це майже неможливе завдання. Звичайно, ви завжди можете покластися на потужні засоби для виведення плям, але вони можуть бути дорогими та часто містять сильні хімічні речовини.

На щастя, підкована в прибиранні мама Емма О'Доннелл знайшла геніальне рішення, яке не коштуватиме вам ні копійки, пише Mirror.

"Здається кип’ячена вода на будь-якій плямі буквально творить магію. Тому ми збираємося спробувати", - сказала мама трьох дітей у TikTok.

відео дня

Якщо вас цікавлять хитрощі прибирання, прочитайте матеріал Главреду: Як відмити плінтус до блиску: засіб є на кожній кухні.

О'Доннелл із Шотландії наповнила чайник водою. Після кип’ятіння вона облила окропом частину одягу своєї дитини, яка була вкрита червоною плямою. Пляма швидко видалилась, а одяг виглядав абсолютно новим.

"Вау, це магія", - захопився один із підписників. Інша підписниця погодилась, прокоментувавши: "Пляма буквально зникла!" А третя додала: "Я зберегла так багато дитячого одягу".

Багато хто також рекомендував власні засоби для чищення, щоб видалити стійкі плями. Кілька батьків схвалили використання таблеток для прання у гарячій воді, сказавши, що вони "не змогли б жити без" цього лайфхаку.

Однак вони попередили, що це слід робити лише на білому одязі, щоб запобігти відбілюванню кольорів. Інші користувачі запропонували нанести засіб для миття посуду Fairy прямо на одяг і потерти пляму, тоді як інші сказали, що білий оцет дав їм вражаючі результати.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти