StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Простий спосіб заснути за лічені хвилини: експерт поділилася секретним методом

16 березня 2024, 13:44
Експерт поділилась простою хитрістю, яку вона називає "методом джмеля". Цей спосіб допоможе швидше заснути ввечері та покращити якість людського сну.
Простий спосіб заснути за лічені хвилини: експерт поділилася секретним методом
Як заснути за лічені хвилини - "метод джмеля" для засинання / Колаж Главред, фото: pexels

Семмі Марго, експерт зі сну, поділилася незвичайним трюком, який, за її словами, є одним із "секретів розкриття сили послідовності для тривалого покращення якості вашого сну". За її словами, цей трюк полягає в тому, щоб "дзижчати, як бджола, для підвищення рівня серотоніну", повідомляє Mirror.

"Оскільки йога і медитація зосереджені на роботі з диханням, вони обидві можуть бути особливо корисними для впровадження в нічну рутину перед сном. Проста порада для початківців, якої може дотримуватися більшість людей, - дзижчати, як джміль. Спочатку ви повинні задати тон у своїй кімнаті, тому вимкніть світло, зручно ляжте на спину і видавайте звук джмеля протягом 10 хвилин. Просто вдихніть і дзижчіть на видиху. Це заспокоїть розум і допоможе позбутися негативних емоцій, оскільки стимулює вироблення хімічної речовини серотоніну, що відповідає за гарне самопочуття", - зазначила вона.

Це також допоможе створити розслабляючий ритуал перед сном на 30 хвилин або годину перед сном.

відео дня

"Створіть спокійний ритуал, який допоможе вам розслабитися перед сном, наприклад, випийте склянку теплого молока, почитайте книгу, почистіть зуби або навіть виконайте процедуру догляду за шкірою - це дійсно допоможе зменшити тривожність і підготувати ваше тіло і розум перед тим, як заснути. Присвятіть час у своєму напруженому дні цій важливій практиці", - резюмує Семмі.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти