StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Надзвичайні здібності: як тварини попереджають людей про небезпеку

20 лютого 2024, 13:13оновлено 23 лютого, 10:15
Чи задумувались ви, чому собаки прибігають та гавкають до господарів - не завжди це означає, що їх потрібно погодувати чи вигуляти.
Надзвичайні здібності: як тварини попереджають людей про небезпеку
Як собака передбачає небезпеку / колаж: Главред, фото: pexels

Психолог вважає, що ваш домашній улюбленець розуміє більше, ніж ми думаємо. Домашні тварини зазвичай мають психічні здібності та розповів деталі про те, що відчувають собаки.

Радимо ознайомитись із матеріалом: Ось чому насправді собаки їдять траву: лікар розкрив секрет поведінки псів. Дізнайтесь, до яких наслідків для здоров'я чотирилапих улюбленців це може призвести.

"Домашні улюбленці завжди були не просто тваринами для нас. Вони наші супутники, довірені особи та часто джерело подиву. Останні дослідження проливають світло на надзвичайні здібності домашніх тварин, припускаючи глибший психічний зв’язок між тваринами та людьми", - зазначив психолог для видання Mirror.

відео дня

Зв’язок між людиною та твариною виходить за межі матеріального, торкаючись сфер надзвичайного та психічного, ще більше зміцнюючи наших домашніх тварин, як невід’ємну та містичну частину нашого життя. Спеціаліст перерахував чотири головні ознаки того, що ваш домашній улюбленець має деякі психічні здібності, включаючи телепатію, ясновидіння та інші.

"Власники домашніх тварин нерідко відчувають, що їхні пухнасті друзі розуміють їх без слів. Це явище, відоме як телепатія, відноситься до спілкування між свідомістю людей і домашніх тварин. Це ніби вони можуть вловлювати наші думки. і емоції, відповідаючи тим же носом або втішною присутністю саме тоді, коли це необхідно", - пояснив експерт.

Багато власників домашніх тварин розповідають історії про те, як їхні тварини відчували небезпеку ще до того, як вона стала очевидною. Вони можуть передбачити стихійне лихо, особисту кризу. Тварини часто мають шосте почуття щодо цих речей, попереджаючи своїх власників своєю поведінкою.

"Це дивовижне вміння підкреслює не тільки незрозумілі психічні здібності, але й глибокий зв’язок і відданість, яку вони мають до своїх господарів", - додав психолог.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти