StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як випрямити волосся без випрямляча і фена: жінка розкрила хитрий фокус

2 серпня 2024, 19:10оновлено 3 серпня, 05:06
723
Алюмінієва фольга може ідеально допомогти, щоб ваше волосся мало гладкий вигляд.
Скріншот
Жінка показала хитрий лайфхак із фольгою / Колаж: Главред, Фото: скріншот

Багато хто знає про те, що наше волосся не завжди любить спекотну і вологу погоду і це помітно позначається на його структурі. Нерідко ми помічаємо, як люди страждають від кучерявих пасом протягом літніх місяців.

Нещодавно мільйони користувачів у Мережі були вражені тим, наскільки звичайний предмет домашнього вжитку ефективний у приборканні кучерявого волосся, особливо після розчісування. Про це йдеться в замітці видання Express.

Журналісти звернули увагу на те, що користувач у TikTok під ніком Romina показала, як побутова алюмінієва фольга може ідеально допомогти, щоб ваше волосся виглядало гладким під час спекотної погоди.

Читайте наш матеріал "Чи можна використовувати плойку щодня: як захистити волосся".

Напевно у кожного в будинку знайдеться рулон алюмінієвої фольги, яка використовується на кухні. Хоча насправді для цього надзвичайного лайфхака вам потрібна лише невелика кількість для вашого волосся за одне використання.

Скріншот
/ Скріншот

При цьому продемонстрований спосіб практично ідеально діє на волосся. Не дивно, що відео дівчини-блогерки, яка випробувала лайфхак на собі, набрало понад мільйон переглядів.

Геніальний лайфхак із фольгою

Британка звернулася до користувачів і розповіла, що просто накрутила волосся, а потім розчесала його, і воно виявилося дуже статичним. Після цього вона розділила волосся і провела фольгою через один бік волосся.

Результат був вражаючим, адже її правий бік став виглядати набагато більш гладким, ніж лівий. Вона каже. "Цей фольгований хак справді божевільний, подивіться на це".

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і надійних британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів інформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

Що кажуть експерти

Фахівці з платформи Fresha підтвердили ефективність застосування звичайної фольги, коли справа доходить до позбавлення локонів. За словами фахівців, для досягнення необхідного ефекту потрібно всього лише розділити волосся на пасма і взяти шматок фольги. Потім нещільно оберніть фольгу навколо кожної ділянки й обережно потягніть її вниз по волоссю, щоб розгладити завивку.

Експерти додали: "Фольга коштує близько 20 пенсів (близько 10 грн.) за метр, а метал допомагає нейтралізувати статику, що призводить до блискучих пасом. Цей метод найкраще підходить для більш прямого або хвилястого волосся".

Дивіться відео - що робити, якщо після процедур у салоні втратили волосся:

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти