StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чим можна знищити берізку польову на городі: результат приголомшить всіх

5 липня 2024, 18:41
1506
Який гербіцид знищить берізку назавжди на городі - Главред зібрав корисні поради.
Чим можна знищити берізку польову на городі: результат приголомшить всіх
Який гербіцид нищить берізку / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, Вікіпедія

Чого боїться берізка та як її злегкістю вивести із вашої ділянки - фахівці поділились корисними порадами та розповіли більше про шкоду від берізки. Відомо, що саме берізка польова є найбільш популярним видом бур'яну, адже він найбільше зустрічається на городах та у садах.

Агрономи розповіли, що найбільша небезпека цієї рослини полягає у тому, що вона поглинає із землі всі поживні речовини та вологу, тож посаджені садові культури можуть гинути і не приносити урожай.

Як позбутися польової берізки

Експерти розповіли, що найлегше вивести із городу одиничні екземпляри польової берізки, тож необхідно регулярно прополювати ділянки. Однак, якщо бур'яну занадто багато, тоді садівники рекомендують використовувати механічні та хімічні методи боротьби. Найкращим та ефективним методом вважається механічний, однак людині доведеться докласти сил, щоб прополоти і вивести цей бур'ян. Щоб повністю знищити берізку польову, необхідно знищити її кореневу систему. Тож саме регулярне підкопування бур'яну дасть найкращий результат.

Який гербіцид від в'юнка польового

У випадку, якщо багато бур'яну, то варто обробляти ділянки хімічними засобами - гербіцидами - це найлегший та трудомісткий спосіб знищення берізки. Для гарного результату буде достатньо декількох обприскувань. Для очищення ділянки використовують дієві, оригінальні гербіциди:

  • Чистопол - гербіцид суцільної дії. Він надійно знищить всі види багаторічних і однорічних бур'янів.
  • Макстар - гербіцид швидкої дії та безпечний для грунту. Препарат діє навіть в жарку погоду і знищує понад 200 видів бур'янів.
  • Ураган Форте - популярний гербіцид суцільної дії повністю очистить ділянку від небажаної рослинності.
  • Раундап Макс - відомий препарат суцільної дії, ефективний проти всіх видів бур'янів у фазі їх активного росту. Засіб гарантовано знищує бур'яни за 2-3 тижні.
  • Гліфовіт Екстра - потужний препарат для повного очищення ділянки від бур'янів. Гербіцид застосовують по активно вегетуючих бур'янах.

Який ґрунт не любить берізка польова

Берізка польова любить жити під сонячним світлом та у сухих умовах. Цей вид бур'яну відмінно переносить спеку. Він не перебірливий і може рости навіть на бідних ґрунтах: у піску, гравію та твердій глині. Необхідно берізку польову постійно піддавати стресу, щоб таким чином виснажувати запаси її поживних речовин в коренях.

Дивіться відео про те, як вивести берізку з городу:

Якої шкоди завдають бур'яни?

Бур'яни - це дикорослі рослини, які ростуть на сільськогосподарських угіддях. Вони шкідливі тим, що знижують урожайність і погіршують якість урожаю. Бур'яни відбирають вологу в рослин, з якою ростуть поруч, позбавляючи їх вологи та поживних речовин. У результаті рослини можуть жовтіти та засихати, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти