StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Випадіння волосся: чому не можна мити голову гарячою водою

20 лютого 2024, 14:59оновлено 23 лютого, 10:17
Як правильно мити голову, щоб волосся не постраждало та мало доглянутий вигляд - дізнайтесь у матеріалі.
Випадіння волосся: чому не можна мити голову гарячою водою
Як правильно мити голову / колаж: Главред, фото: pexels, depositphotos.com

Щоб мати пишне та доглянуте волосся не достатньо лише шампуню, кондиціонера. Варто звернути увагу на олійку та щітку, якою ви користуєтеся, адже кожен маленький компонент робить ваше волосся здоровішим та блискучим.

Радимо також прочитати матеріал: Всі будуть в подиві: дівчина показала, як надати волоссю сяйво і блиск. Дізнайтесь корисні поради.

Спеціаліст по догляду за волоссям наголосив, що миття голови гарячою водою може пошкодити ваше волосся. Адже гаряча водаможе висушити шкіру голови, а це може призвести до небажаного свербіння. Гаряча вода навіть може позбавити окремі пасма волосся їхньої натуральної олії, а це може мати дуже погані наслідки, передає Mirror.

відео дня

"Стан шкіри голови має величезний вплив на ріст і здоров’я волосся, тому суха, нездорова шкіра голови з лупою може гальмувати ріст волосся або послаблювати його силу", - пояснив експерт.

Краще обрати для миття голови теплу або прохолодну воду. Це може допомогти зберегти ваші природні олії та навіть зробити ваше волосся блискучим, оскільки воно закриває пори на шкірі голови та допомагає зберегти хорошу вологу у вашому волоссі.

Це гарантує, що ви отримаєте максимум від кожного миття волосся, залишаючи ваше волосся здоровішим і зволоженим. Це також допоможе запобігти появі лупи, оскільки шкіра голови не пересихає без потреби і волосся не буде так швидко жирніти.

"Волосяні фолікули піддаються впливу навколишнього середовища та окисного ураження, що може призвести до випадіння волосся. Випадіння волосся прискорюється через ослаблення пошкоджених коренів волосся. Це також може призвести до передчасне посивіння", - додав спеціаліст.

Тож, щоб покращити стан свого волосся, варто спробувати холодніший душ, тоді волосся буде зволожене.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти