StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Те, який ви їсте хліб, може багато чого сказати про особистість: перевірте свій характер

23 грудня 2023, 21:15оновлено 24 грудня 2023, 12:58
Навіть те, як ви намазуєте масло на хліб, може вказати на особливості характеру.
Те, який ви їсте хліб, може багато чого сказати про особистість: перевірте свій характер
Як по хлібу дізнатися свій характер/ Колаж Главред, фото flickr (Jim Makos), freepik

Чи любите ви хліб добре просмаженим або ледь коричневим? Ви намазуєте його маслом або віддаєте перевагу їсти сухим? За словами експерта з мови тіла Джуді Джеймс, всі ці варіанти можуть свідчити про те, що ви по-різному ставитеся до своєї особистості і сприймаєте світ. Від того, чи є в вас спонтанна жилка або ви вмієте працювати під тиском, ваш тост говорить про все, пише Mirror.

Як по хлібу визначити свій характер

Дуже підсмажений хліб

Джуді Джеймс виявила, що те, як ви підсмажуєте хліб, може багато чого сказати про вас як про людину, а не лише про начинку, яку ви вирішили додати. І якщо ви входите в 1% людей, які стверджують, що люблять повністю згорілі тости, то у Джуді для вас хороші новини, оскільки це означає, що ви спонтанно сексуальні. Однак це означає, що ви схильні горіти яскраво, поки не перегорите, а значить, за вами може тягнутися шлейф розбитих сердець колишніх.

відео дня

Можливо, вам буде цікаво: Рівень ймовірності вас шокує: штучний інтелект навчився пророкувати смерть людини.

Темно-коричневий хліб

Якщо вам подобаються темно-коричневі грінки, Джуді назвала б вас самозаглибленим їдцем і сказала, що це означає, що ви рішучі, а також відкриті, справедливі та здатні зберігати спокій під тиском.

Хліб коричневого кольору

Трохи світліший відтінок коричневого - це найпоширеніший вибір, яким люди вважають за краще насолоджуватися. За словами Джуді, належність до більшості означає, що ви товариські і ваші рішення сприймаються більшістю як розумні. Однак ви можете спокійно вийти з себе, якщо вам запропонують альтернативу вашій нормі, і швидше за все, будете скаржитися, якщо в кафе вам подадуть не те, що потрібно.

Тест на характер по хлібу
Тест на характер по хлібу / Фото: Bertinet Bakery

Золотисто-коричневий, світлий і білий тост

Означає, що ви сприймаєте їжу як повноцінний сенсорний досвід, а ті, кому подобаються дуже світлі тости - або білі, але хрусткі - за словами Джуді, прискіпливі і люблять думати, що вони трохи особливі. І якщо ви серед тих, хто любить, щоб тости були просто гарячим хлібом, то вас вважають теплим і співчутливим, а також людиною, яка надає великого значення стосункам.

Як ви намазуєте тости маслом

Не тільки колір тостів розкриває секрети вашої особистості, але і те, як ви намазуєте або не намазуєте свій хліб, теж може багато розповісти про те, хто ви.

Вважається, що ті, хто завжди намазує тости маслом, цінують стосунки на все життя, такі як шлюб, а ті, хто не проти їсти тост сухими - напружені, зосереджені і не відволікаються, поки не закінчать роботу.

За словами Джуді, дати тосту охолонути, перш ніж намазати його маслом, - ознака розумного і дорослого ставлення до всього в житті, так як ви, швидше за все, щасливі, але не жадібні і не спонтанні. Джуді сказала, що змащувати тости, коли вони ще гарячі, - це найбрудніший і найсексуальніший спосіб їх їсти, тому ті, хто насолоджується тостами таким чином, вважають задоволення пріоритетним.

І те, чи змащуєте ви тост до самих країв, теж має значення. Ті, хто любить, щоб кожен сантиметр тосту був намазаний маслом, впевнені в собі і мають тверду самооцінку.

Джуді додала:"Такий підхід до стосунків іноді може тиснути на вас, але ви знаєте, що додаткова робота завжди варта того".

Ті, хто не турбується змащувати краї маслом, демонструють безсистемний підхід до життя, оскільки вони кидають сухий тост у суміш з масляним варіантом. Джуді пояснила, що це говорить про те, що люди люблять ласощі, але готові піти на ризик, щоб їх отримати, а в стосунках це означає ризикнути сваркою, щоб потім насолодитися інтенсивним сексом.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти