StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Те, як ви стискаєте кулак може розповісти про характер: дізнайтеся свої темні сторони

29 грудня 2023, 15:49оновлено 30 грудня 2023, 09:15
Люди, у яких великий палець лежить на зовнішній стороні пальців, мають цілий набір рис і якостей.
Те, як ви стискаєте кулак може розповісти про характер: дізнайтеся свої темні сторони
Тест на характер по кулаку / Колаж Главред, фото flickr (Walt Stoneburner), freepik

Наше тіло іноді видає себе, коли ми цього не усвідомлюємо - наприклад, червоніє, коли ми збентежені. За деякими даними, те, як ви стискаєте руки в кулак, може багато про вас розповісти

Забудьте про зіркові знаки - виявляється, ваш кулак говорить про вас багато, пише Mirror.

Як визначити характер по кулаку

Для більшості з нас стискання руки в кулак - це надзвичайно рідкісні випадки, коли ми сповнені гніву та розчарування. Але, як стверджують вчені, цей простий рух може відкрити нам дивовижну таємницю нашої особистості. Вся справа в тому, як розташовується великий палець під час стискання кулака - загортається він всередину пальців або залишається зовні.

відео дня

Можливо, вам буде цікаво: Ці речі повинна знати кожна дитина 6-ти років: навички, без яких не варто йти в школу.

На думку вчених, природжені лідери тримають великий палець в кулаці. Люди, які так роблять, часто дуже впевнені в собі, є маяком стабільності навіть тоді, коли в них закрадаються сумніви, вони володіють гостротою уваги.

Те, як ви стискаєте кулак може розповісти про характер: дізнайтеся свої темні сторони
Тест на характер по кулаку / Фото: Mirror

"Ваша інтелектуальна обдарованість незаперечна, і ваш високий IQ проявляється в гострому розумі і проникливих спостереженнях. Серед інших якостей - жага знань і досліджень і вміння слухати", - йдеться на сайті.

Люди з внутрішнім складом розуму підходять до проблем спокійно і мудро. Вони завжди розглядають всі сторони, перш ніж прийняти зважене рішення.

Однак люди, у яких великий палець лежить на зовнішній стороні пальців, виявляють цілий набір рис і якостей. Ці люди-майстри самовираження.

"Ви не боїтеся проявляти свою індивідуальність. Ви випромінюєте впевненість, але не зарозумілість, а щиру віру в свої достоїнства. Ви прямолінійні і безпосередні в спілкуванні, говорите те, що маєте на увазі, і маєте на увазі те, що говорите", - йдеться в статті.

Тримання великого пальця поза кулаком також пов'язане з високою самооцінкою та випромінюванням впевненості. Кажуть, що коли справа доходить до соціальних зборів, ці люди мають живу енергію і харизму, які завжди дають про себе знати. Однак вони також люблять насолоджуватися власною компанією та мати свої межі.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти