StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Штраф 100 євро: чому в Бельгії не можна грати в сніжки

12 листопада 2023, 16:11
1803
Влада Бельгії не обмежилися лише забороною, вони також ввели штрафи для порушників.
Чому в Бельгії не можна грати в сніжки
Чому в Бельгії не можна грати в сніжки / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Гра в сніжки-одне з найпопулярніших розваг взимку, але в Бельгії вона стала предметом суперечки і заборони. У 2013 році влада цієї країни прийняла рішення заборонити кидати снігові кулі, порівнявши цю нешкідливу гру з метанням каменів. На їхню думку, гра в сніжки може викликати серйозні травми учасників.

Варто відзначити, що це далеко не самий дивна заборона. Раніше ми розповідали, чому в Швейцарії не можна змивати унітаз після 22: 00.

Влада Бельгії не обмежилися лише забороною, вони також ввели штрафи для порушників. За кидок Сніжка в людину передбачено штраф у розмірі 100 євро. Однак варто відзначити, що штраф буде стягуватися тільки в разі умисного порушення правил.

відео дня

Поліція отримала завдання суворо стежити за дотриманням заборони і втручатися, якщо учасники гри не дотримуються правил. Втім, перед тим як призначити штраф, поліцейські проводять роз'яснювальні бесіди з порушниками, розповідаючи про можливі наслідки і травми, які можуть виникнути через гру в сніжки.

Але якщо гравці продовжують цілеспрямовано атакувати один одного сніжками, штрафи стають невідворотною реальністю.

Проте, питання про те, як грати в сніжки, не цілячись в суперника, залишається невирішеним, адже суть цієї гри полягає саме в цьому веселому протистоянні. Можливо, в майбутньому влада знайде компромісне рішення, яке дозволить зберегти радість гри в сніжки і гарантувати безпеку учасників.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти