StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Професійний візажист розкрила серйозну помилку у макіяжі через спрей для фіксації

12 вересня 2024, 23:43
55
Візажист поділилась типовою помилкою, яку роблять люди під час завершення макіяжу.
Професійний візажист розкрила серйозну помилку у макіяжі через спрей для фіксації
Для чого наносити на макіяж спрей для фіксації / колаж: Главред, фото: unsplash, ua.depositphotos.com

Кожна дівчина та жінка прагне виглядати приголомшливо, адже кожного разу витрачає години на свій макіяж. Однак бувають випадки, коли макіяж вже через пару годин виглядає розмазаним та несвіжим навіть, якщо нанесли всі спреї для фіксації чи закріплення макіяжу.

Візажист Тіффані Лампкін у своєму @tiffanylumpkin Ignore the label and focus on ingredients ? Subscribe to my newsletter for the full breakdown ♬ original sound - Tiffany Lumpkin " rel="nofollow" target="_blank">TikTok поділилася поширеною помилкою у макіяжі, яку можуть зробити починаючі візажисти, та як її швидко виправити, передає Mirror.

"Ігноруйте етикетку та зосередьтеся на інгредієнтах. Найбільша помилка, яку я бачила як візажист, який робив це більше 15 років - це не знати різниці між спреєм для фіксації та спреєм для закріплення макіяжу", - зазначила Тіффані.

відео дня

Вона пояснила, що люди часто розчаровані, коли спрей для фіксації не працює, а макіяж стирається протягом дня. Однак не всі розуміють, для чого насправді закріплюючі спреї.

"Спреї для закріплення призначені для зволоження макіяжу, спреї для фіксації призначені для того, щоб зробити шкіру схожою на шкіру. Ці продукти призначені для швидкого зволоження та окислення макіяжу, щоб він виглядав як шкіра без макіяжу. Перший інгредієнт - це вода. Це дивовижні продукти, але вони не призначені для довголіття. Вони не водонепроникні, водостійкі, але вони не стійкі до поту", - пояснила Тіффані.

Натомість фіксуючий спрей зазвичай на спиртовій основі. Вони чудово підходять для артистів та весіль. Якщо ви хочете поправити свій макіяж, щоб він був водостійким і стійким до поту, тоді вам потрібен саме фіксуючий спрей.

Також професійний візажист наголосила, що фіксуючі спреї на спиртовій основі, ймовірно, міститимуть бутан, вуглець магнію, який буде поглинати все зволоження. Тож Тіффані радить зосередитись на складі спрею.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти