StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Місячний календар стрижок на травень 2024: коли стригтися і фарбуватися

23 квітня 2024, 14:40
1237
Для вибору оптимальних днів походу до перукаря в травні 2024 року зверніться до місячного календаря.
Місячний календар стрижок на травень 2024 року
Місячний календар стрижок на травень 2024 / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Весна приносить у собі бажання оновлень, включно зі зміною зачіски. Астрологічний аспект також відіграє роль у тому, який вигляд має ваше волосся, тому для вибору оптимальних днів походу до перукаря в травні 2024 року зверніться до місячного календаря.

Коли стригти волосся за місячним календарем 2024 року

Згідно з місячним календарем на травень 2024 року, кілька днів будуть сприятливими для стрижки волосся. Якщо ви плануєте відвідати перукаря, рекомендуємо вибрати такі дати:

2, 7, 9, 12, 14, 15-17, 18, 20-21, 26-27, 29, 31.

відео дня

Згідно з місячним календарем на травень 2024 року, у ці дати якнайкраще підходить час для візиту до перукаря. Відвідування перукаря в зазначені дні не тільки дарує гарний настрій і дарує додатковий заряд енергії, а й може сприяти залученню фінансового благополуччя.

Коли не можна стригти волосся в травні

Уникайте стрижки в такі дні: 1, 3, 5, 6, 8, 10, 11, 13, 19, 22-25, 28-29 травня. У ці періоди існує високий ризик отримати не той результат, на який ви очікуєте. Волосся легко зіпсувати, але відновлення потребує багато часу і зусиль.

Замість стрижки рекомендується провести процедури, які не зашкодять стану ваших локонів. Це допоможе зберегти здоров'я вашого волосся й уникнути небажаних наслідків.

Подбайте про своє волосся в ці дні, щоб воно залишалося красивим і здоровим!

Як зрозуміти місячний календар?

Місячний день рахується від сходу Місяця. Для різних географічних координат буде виходити так само, як і зі сходом сонця (то раніше, то пізніше), адже так само, як Земля обертається навколо Сонця, так і Місяць обертається навколо Землі. Різниця в тому, що для Сонця період - рік, а для Місяця - місячний місяць.

Коли краще фарбувати волосся в травні 2024 року

2, 7, 9, 12 і 14 травня - це сприятливі дні для фарбування волосся без шкоди для його якості. Якщо ви хочете експериментувати з кольором, то це найкращий час для цього.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти